Kosta Boda Art Hotel

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Kosta Boda Art Hotel
Stora vägen 75
365 43 Kosta
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.84907
Longitude : 15.39462
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Glasbaren, Kosta Boda Art Hotel
Glasbarens ovale bardisk er af koboltblå glas


4-stjernet hotel i glaskunst og sten i Kosta, Småland

Hotellet er beliggende i byen Kosta i Småland, 50 minutters kørsel fra Växjö.

Kosta Boda Art Hotel er en fantastisk skabelse i glas og sten, bl.a. med en bar helt i glas og en pool med undervandsudstillinger. Hotellet er 4-stjernet med et serviceniveau, hvor man virkelig føler sig forkælet. Hotellets forskellige miljøer er designet af syv af Kosta Bodas bedste formgivere og giver en unik oplevelse ved hvert besøg. Alle kunstværker, som er udstillet i hotellet, er til salg.

Værelserne

Alle værelser på Kosta Boda Art Hotel er individuelt indrettet. Værelserne har bl.a. aircondition, minibar, værdiskab, kaffemaskine, kabel-tv, badeværelse med toilet og bruser eller badekar, hårtørrer, badekåbe og tøfler.

Dobbeltværelse, Kosta Boda Art Hotel
Du kan vælge mellem forskellige typer værelser inde på siden, hvor du booker


Spa

Hotellet tilbyder forskellige spa-behandlinger for krop og sjæl. Nyd en svømmetur i den indendørs pool med glaskunst under vandet, styrk kroppen i hotellets topmoderne fitnessrum og slap af med dampbad og sauna. Hotellet tilbyder forskellige spa-pakker og trænings-pas.

Indendørs pool, Kosta Boda Art Hotel
Indendørs pool med udstillinger af glaskunst under vandet

Kosta Boda Art Hotel


Linnéa Art Restaurant

Nyd restaurantens morgen- og frokostbuffeter. Køkkenet har fokus på de bedste råvarer fra lokale og regionale gårde. Om aftenen tilbyder hotellet á la carte og vine, som serveres i vinglas fra bl.a. Kosta Boda glasværk.

Priser fra ca.

2300 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Kosta Boda Art Hotel bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning her



Om Kosta Boda Art Hotel

Hotellet har 102 værelser med eget badeværelse og tilbyder bl.a. restaurant, fitnessrum, indendørs og udendørs swimmingpool, sauna, elevatorer, Wi-Fi på fællesområder. Hele hotellet er røgfrit.