Båstad Islandshästar

(Annonce)

Båstad Islandshästar
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Axelstorpsvägen 203
269 96 Båstad
Sverige
(Er nærmeste adresse til dér, hvor turene begynder).
GPSGPS GPS
Latitude : 56.40044
Longitude : 12.84127
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Oplev Båstads skovområder fra hesteryg

Velkommen til Båstad Islandshästar! Vi tilbyder turridning på vores sikre og trygge islandske heste, som tager dig med ud i naturen i en lille gruppe. Tempoet tilpasses terrænet, deltagernes rideerfaring og ønsker. Vi rider gennem smuk natur, som veksler mellem skov og åbent land.

Vi tilbyder turridning året rundt, hverdage såvel som helligdage. Aldersgrænsen for børn (med rideerfaring) er 8 år. Af hensyn til hesten må voksne maks. veje 90 kg. Kom mindst 20 minutter før turen starter. Vi begynder altid turene med lidt information og regler. I kan låne hjelm hos os, hvis I ikke selv medbringer. Tag tøj på, der passer til vejret. Sko eller støvler må ikke være for brede, ellers kan de ikke sidde fast i stigbøjlen.

Båstad Islandshästar


Ture og priser


Turridning 1,5 time
For 1-8 deltagere.
Vi tilpasser turen - takt og tempo - efter deltagerens rideerfaring, eller efter den mindst erfarne rytter, hvis I er en familie / et selskab. Hvis deltagerne ikke kender hinanden sørger vi for, at alle deltagerne i en gruppe har samme niveau. Turen går gennem skov og mark og over eng og gennem åbent landskab.
Pris: 450 SEK pr. person.

Turridning 2,5 time
For 1-8 deltagere.
Vi tilpasser turen - takt og tempo - efter deltagerens rideerfaring, eller efter den mindst erfarne rytter, hvis I er en familie / et selskab. Hvis deltagerne ikke kender hinanden sørger vi for, at alle deltagerne i en gruppe har samme niveau. Vi rider i alt to timer og holder undervejs pauser, hvor vi strækker benene.
Pris: 600 SEK pr. person.

Båstad Islandshästar


Turridning 3,5 time med kaffepause
For 1-8 deltagere.
Vi rider i alt tre timer og holder undervejs kaffepause. Vi tilpasser turen - takt og tempo - efter deltagerens rideerfaring, eller efter den mindst erfarne rytter, hvis I er en familie / et selskab. Hvis deltagerne ikke kender hinanden sørger vi for, at alle deltagerne i en gruppe har samme niveau.
Pris: 750 SEK pr. person.

Turridning en hel dag
Vi tilpasser turen - takt og tempo - efter deltagerens rideerfaring, eller efter den mindst erfarne rytter, hvis I er en familie / et selskab. Hvis deltagerne ikke kender hinanden sørger vi for, at alle deltagerne i en gruppe har samme niveau.
Vi starter kl. 10 og rider 2,5 timer med en lille væskestop undervejs. Tilbage i lejre holder vi kaffepause og strækker benene, hvorefter vi rider ud 1,5 time med hjemkomst omkring kl. 15.
Pris: 950 SEK. pr. person.

Specialture
Vi tilbyder også ture til havet, hvor vi bl.a. rider langs stranden (kun vinterhalvår), en heldagstur til Café Killeröd, og et 5-ugers kursus, hvor vi mødes en gang om ugen, mv. Læs mere om mulighederne på vores egen webside under links.

Kontakt og booking

Kerstin Persson
Tlf. (0046) 76 77 44 848
E-mail: bastad.islandshastar@gmail.com
Web: www.bastad-islandshastar.se