Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Charmerende feriehus i Mölle på kullen

(Annonce)
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Gyllenstjernas Allé 2
263 77 Mölle
Sverige
Charmerende gårdhus i Mölle udlejes
De to huse hænger sammen: Bygningen af mursten til venstre er opholdsstue, og bygningen af træ til højre er soveafdeling, badeværelse, køkken. Haven deles med udlejeren, som bor i en hovedbygning ved siden af.


Feriehus 150 meter fra havnen i Mölle

Velkommen til vores charmerende feriehus midt i Mölle by. Feriehuset ligger meget centralt 150 meter fra havnen, hvor såvel turister som fastboende mødes om aftenen på caféerne eller på molen for at nyde de smukke solnedgange.

Feriehus til maks. 5-6 personer

Feriehuset passer til en familie eller gruppe på 5-6 personer. Det er bygget i slutningen af 1800-tallet, men renoveret for nyligt. Huset indeholder opholdsstue med sovesofa til to personer, loft med 2-3 sovepladser, et soveværelse til to personer, et helt nyrenoveret køkken og et badeværelse.

Feriehuset ligger midt i Mölle by

Opholdsstue med sovesofa til to personer


Feriehuset har trægulv og fliser i køkken og badeværelse. Køkkenet er moderne og hyggeligt og har både opvaske- og vaskemaskine. Badeværelser har brusehjørne og en lille sauna. Via en trappestige fra opholdsstuen kommer man op på soveloftet, hvor 2-3 personer kan overnatte.

Den frodige have er perfekt til dejlige grillaftener eller dage i hængekøjen under kirsebærtræet. Huset har Wi-Fi, tv/dvd/cd og klaver.

Mölle og Kullen har masser at byde på

Mölle byder på en bred vifte af udendørs aktiviteter: I kan vandre i det smukke Kullen Naturreservat, tage på cykelturer langs havet, dykke ved Ransvik som anses for at være Sveriges bedste dykkerområde, bade fra klipperne på Kullen eller nogle af badeområderne i Mölle, klatre på Kullen, tage på fisketurer m.m.

Feriehus i Mölle - køkkenet

Feriehusets soveværelse


Priser

Feriehuset udlejes pr. uge fra midten af juni til midten af august. Resten af året udlejes huset også pr. nat / flere nætter eller for en weekend.

Uge 26-32: 8000 svenske kr. (SEK) pr. uge.
Øvrige uger i juni og august: 7000 SEK pr. uge.

September – maj: 5500 SEK pr. uge.
1200 SEK pr. nat.

Hund, kat eller kæledyr ikke tilladt af hensyn til personer med allergier.

Kontakt udlejer

Anna-Lisa og Art Evidon
Mobil (0046) 72 701 51 81
E-mail: altevidon@yahoo.com

Se hvornår huset er ledigt

www.ernstshus.se

Charmerende feriehus i Mölle udlejes
Slap af i haven. Haven deles med udlejeren, som bor i hovedbygningen, der ses til venstre i billedet.