Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Onkel Enkels pensionat og café i Österlen

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Onkel Enkels
Ullstorps kyrkby
273 94 Tomelilla
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.5293
Longitude : 13.9851
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Beliggenhed

I Ullstorps kyrkby i Österlen ligger den gamle skole, som er omdannet til det hyggelige pensionat Onkel Enkel. Her, et stenkast fra 1100-tals kirken og i nærheden af den smukke Ullstorpsdal, er der skønt at være. Pensionatet ligger i gåafstand til Tomelilla golfbane.

Opholdet

Langt fra stress og travlhed tilbyder vi hyggelige værelser med skønne senge, dejlig morgenmad og veltillavet aftensmad. Vi sætter pris på enkelthed, godt selskab og trivsel.

Vi har syv personligt indrettede værelser og en self-catering lejlighed. Tre af værelserne har eget bad og wc og egen indgang fra haven. De øvrige fire værelser deles om to stk. bad og wc på gangen. To af de fire værelser har egen balkon / altan.

Soveværelse, Onkel Enkels pensionat

Onkel Enkels pensionat og café i Österlen, Skåne


Priser

Dobbeltværelse: 950-1150 svenske kr. (SEK) pr. nat.
Familieværelse med 4 senge: 1250 SEK pr. nat.
Lejligheden: 1450 SEK pr. nat.
Prisen er inklusiv morgenmad og sengelinned, gælder både for værelser og lejligheden.

Indtjekning tidligst kl. 15.
Udtjekning senest kl. 11.

Maden

Hver aften ved 19-tiden tilbyder vi en middag bestående af hovedret og dessert (ikke med i prisen for overnatning). Hjemmelavet mad på gode råvarer serveret ved fælles bord med nye bekendtskaber.

Omgivelserne

Her i Österlen er der mange aktivitetsmuligheder for hele familien: I pensionatets umiddelbare nærhed ligger Tomelilla Golfbana, Tosselilla vandland og forlystelsespark, Hasse och Tage-museet, Tomelilla konsthall samt gode cykelruter.

Lidt længere bort, men stadig tæt på, findes gode strande, hyggelige caféer, antikhandlere, kunstudstillinger, fortidsminder, chokoladefremstilling og forædling af æbler. Her findes fantastiske naturoploevelser som Christinehofs ekopark, Dag Hammarskjölds Backåkra, Stenshuvud Nationalpark, Backåkra m.m.

Pensionat i Österlen


Kontakt

Onkel Enkels pensionat och café
Tlf. (0046) 417 189 00
E-mail: info@onkelenkel.se
Hjemmeside: www.onkelenkel.se
Onkel Enkel logo