Ridning på Söderåsen i Skåne

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Söderåsens Turridning
Svenstorp 897 B
264 53 Ljungbyhed
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.0426
Longitude : 13.2141
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Ridning på Söderåsen i Sverige


Oplev Söderåsen fra hesteryg

Oplev Söderåsens varierede natur og rige dyreliv både sommer og vinter. Her hos Söderåsens Turridning vil du lære haflingerhesten at kende – dens godmodighed og behagelige temperament. Hestene kender omgivelserne, er trygge og sikre på benene.

Vi rider på westernsadler, og alle kan være med, også dig der ikke er vant til at ride. Vi tilpasser naturligvis turen efter deltagerne. Turen går bl.a. gennem skov og landbrugsland.

På vores rideture møder vi ofte rådyr, hjorte, harer og store rovfugle. Det lader ikke til, at dyrene betragter ryttere og heste som en trussel.

Ridning på haflingerheste

Vi har i dag omkring 20 heste på gården hvoraf de fleste er haflingere. Men vi har også et lille antal nordsvenske heste - for tiden fire heste. Vi har udvidet en del siden 2010, hvor vi overtog gården og kun havde ni heste.

Haflingeren er en stærk og robust hest, sikker på benene og med et behageligt temperament. Den er lavere end halvblodshesten – noget som uerfarne ryttere sætter pris på. Samtidig er den ikke for lille for mere rutinerede ryttere. Haflingeren med sin rødbrune farve og flotte hvide manke og hale er et flot syn. Racen er ikke så udbredt i Sverige (ca. 1.500 registrerede heste), og derfor er de fleste af vores heste oprindeligt importeret fra Tyskland.

Svensk rideferie


Ture og priser


OBS! Regn med ca. 1,5 time ekstra ud over selve rideturen. Vi mødes ved aftalt strattid og starter med at hente hestene og gøre dem klar til turen. Det tager ca. en time inden vi kommer af sted. Når vi kommer hjem igen fra turen går der 30 minutter til vi er klar igen.

Prøv at ride (ca. 45 minutter)
450 SEK pr. person.
Denne tur henvender sig til dig, der aldrig har prøvet at ride. Det er sjovt at ride, og du oplever naturen på en helt ny måde. (Denne tur er kun på hverdage)

Rideferie i Sverige


Skäralidsturen (ca. 3 timer - heraf ca. to timers ridning og en times pause)
1000 SEK pr. person.
Langtur på Söderåsen gennem Söderåsens Nationalpark. På 3 timer kommer vi langt omkring. Fra Lagetorp rider vi ad gamle markveje forbi græsningsmarker og dyrket jord ind i dybe skove. Vi gør ophold for at spise en god frokost på restauranten i Skäralid, hvor Cecilia anvender lokalproducerede og økologiske råvarer i så stor udstrækning, hun kan, så det bliver en smagsoplevelse! Rolig og afvekslende tur, så også dem uden så stor rideerfaring kan følge med.

Dejebäcksturen (ca. 2,5 time inklusiv kaffepause)
800 SEK pr. person.
En længere tur ind i Nationalparkens varierende landskab rundt om Kvärkskogen. Turen tager ca. 2,5 time. Halvvejs på turen holder vi kaffepause. Du bør have noget rideerfaring, hvis du skal følge med, da tempoet er lidt højere, og vi også rider i galop.

På eventyr med heste


Kopparhattsrundan (ca. 2 timer inklusiv kaffepause)
700 SEK pr. person.

Vi rider ned til den skønne natur rundt om Kopparhatten. Vi holder pause med kaffe og brød i skoven, når vi er kommet halvvejs. Turen tager ca. 2 timer og passer udmærket for dig, som ikke har så meget rideerfaring. Også nybegyndere kan følge med på denne her tur. Fortæl os om din rideerfaring inden turen,. så tilpasser vi den for sig, så vi ikke galopperer.

Klåverödsturen (4 timer inklusiv pause)
1200 SEK pr. person.
Fra Lagetorp rider vi langs gamle markveje forbi marker og ind i dybe skove. Vi rider bl.a. gennem Söderåsens Nationalpark og Klåveröds Strövområde. Vi gør ophold på Klåveröds Vandrehjem for at spise frokost. Vi rider ca. 17 km i varieret terræn.

Heldagstur (6 timer inklusiv pauser)
1500 SEK pr. person.

Denne tur er for alle, der vil ud og ride på en rigtig langtur. I løbet af dagen gør vi to stop, et for at spise frokost og et stop til kaffepause. Da vi har hele dagen, er der gode muligheder for at variere denne slags ture. Vi vil for det meste ride i skridt, men sikkert også i galopp når terrænet er egnet.

Skræddersyede ture og pakkeløsninger
Vi tilbyder en ridepakke, kombineret med overnatning, da vi har 8 gæstesenge på gården. Vi skræddersyr gerne en rute til dig, hvis du har særlige ønsker. Se også vores webside for mere information.

Klik ind på vores webside - se linket nederst på siden - for at se flere ture.

Overnat i vores Bed & Breakfast

Vi tilbyder overnatning i værelser i gårdens Bed & Breakfast.
Se Lagetorps Bed & Breakfast.

Overnat i eget hus

Desuden udlejer vi et hus, som ligger for enden af vejen 300 meter fra gården.
Se Svensk stuga for enden af vejen omgivet af græsmarker og skov.

Hest og rytter

Kontakt og booking

Anna Lewijn
Tlf. (0046) 435 442 363
Mobil (0046) 70 372 92 01
E-mail: info@turridning.se
Web: www.turridning.se

Vi er ofte ude at arbejde med hestene, så det kan være svært at træffe os. Det bedste tidspunkt er på mobilen eller i tidsrummet kl. 18-20.