Ridning på Söderåsen i Skåne

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Söderåsens Turridning
Svenstorp 897 B
264 53 Ljungbyhed
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.0426
Longitude : 13.2141
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Ridning på Söderåsen i Sverige


Oplev Söderåsen fra hesteryg

Oplev Söderåsens varierede natur og rige dyreliv både sommer og vinter. Her hos Söderåsens Turridning vil du lære haflingerhesten at kende – dens godmodighed og behagelige temperament. Hestene kender omgivelserne, er trygge og sikre på benene.

Vi rider på westernsadler, og alle kan være med, også dig der ikke er vant til at ride. Vi tilpasser naturligvis turen efter deltagerne. Turen går bl.a. gennem skov og landbrugsland.

På vores rideture møder vi ofte rådyr, hjorte, harer og store rovfugle. Det lader ikke til, at dyrene betragter ryttere og heste som en trussel.

Ridning på haflingerheste

Vi har i dag omkring 20 heste på gården hvoraf de fleste er haflingere. Men vi har også et lille antal nordsvenske heste - for tiden fire heste. Vi har udvidet en del siden 2010, hvor vi overtog gården og kun havde ni heste.

Haflingeren er en stærk og robust hest, sikker på benene og med et behageligt temperament. Den er lavere end halvblodshesten – noget som uerfarne ryttere sætter pris på. Samtidig er den ikke for lille for mere rutinerede ryttere. Haflingeren med sin rødbrune farve og flotte hvide manke og hale er et flot syn. Racen er ikke så udbredt i Sverige (ca. 1.500 registrerede heste), og derfor er de fleste af vores heste oprindeligt importeret fra Tyskland.

Svensk rideferie


Ture og priser


OBS! Regn med ca. 1,5 time ekstra ud over selve rideturen. Vi mødes ved aftalt starttid og starter med at hente hestene og gøre dem klar til turen. Det tager ca. en time inden vi kommer af sted. Når vi kommer hjem igen fra turen går der 30 minutter til vi er klar igen.

Prøv at ride "Prova på turen" (ca. 45 minutters ridetur)
450 SEK pr. person.
Denne tur henvender sig til dig, der aldrig har prøvet at ride. Det er sjovt at ride, og du oplever naturen på en helt ny måde. (Denne tur er kun på hverdage). I alt tager aktiviteten ca. 2-2,5 timer hvoraf ca. 45 minutter er rideturen på ca. 4,5 km i skoven.

Rideferie i Sverige


Nationalparkturen (ca. 4-4,5 timers ridetur - heraf tid til frokost og pause)
1300 SEK pr. person.
Langtur på 19 km gennem Söderåsens Nationalpark med en luksuriøs frokost på Skäralids Restaurant. Vi rider gennem den fantastiske bøgeskov i Söderåsens Nationalpark, forbi Kopparhatten, ned gennem Skäralid og videre op mod Härsnäsdammarna. Når vi til kommer ned til Skäralid igen, går vi ind til Cecilia på Skäralids Restaurant for at få en god frokost. Cecilia anvender lokalt producerede økologiske råvarer i det største omfang hun kan, så det bliver en smagsoplevelse!

Tempotur "Tempotur medel" (ca. 2-2,5 times ridetur inklusiv kaffepause)
800 SEK pr. person.
En længere tur ind i Nationalparkens varierende landskab rundt om Kvärkskogen. Selve rideturen tager ca. 2-2,5 time hvor vi rider ca. 13 km. Hele aktiviteter tager 3-4 timer. Halvvejs på turen holder vi kaffepause. Du bør have noget rideerfaring, hvis du skal følge med, da tempoet er lidt højere, og vi også rider i galop.

På eventyr med heste


Klåverödsturen "Klåverödstur avancerad" (ca. 2,5-3 timers ridetur inklusiv pause)
900 SEK pr. person.
Herlig ridetur på ca. 15 km med meget varieret rideterræn. Vi rider over Dejebäcken og op mod Klåveröd til Klåveröds strövområde og gennem den fantastisk fine Skorstensdalen. Senere spiser vi boller fra Ljungbyheds Konditori ved en rasteplads med udsigt over Klåverödsdammen. Aktiviteten tager i alt 4-4,5 time.

Skovtur "Skogstur avancerad" (ca. 2 timers ridetur inklusiv kaffepause)
700 SEK pr. person.

Vi rider ned til den skønne natur rundt om Kopparhatten, en tur på i alt 9 km. Vi holder pause med kaffe og brød i skoven, når vi er kommet halvvejs. Turen tager ca. 2 timer og passer udmærket for dig, som ikke har så meget rideerfaring. Også nybegyndere kan følge med på denne her tur. Fortæl os om din rideerfaring inden turen, så tilpasser vi den for sig, så vi ikke galopperer. Aktiviteten tager ca. 3-3,5 timer.

Se flere ture på vores eget website
Klik ind på vores website - se linket nederst på siden - for at se flere ture.

Skræddersyede ture og pakkeløsninger
Vi tilbyder en ridepakke, kombineret med overnatning, da vi har 8 gæstesenge på gården. Vi skræddersyr gerne en rute til dig, hvis du har særlige ønsker. Se også vores website for mere information.

Overnat i vores Bed & Breakfast

Vi tilbyder overnatning i værelser i gårdens Bed & Breakfast.
Se Lagetorps Bed & Breakfast.

Overnat i eget hus

Desuden udlejer vi et hus, som ligger for enden af vejen 300 meter fra gården.
Se Svensk stuga for enden af vejen omgivet af græsmarker og skov.

Hest og rytter

Kontakt og booking

Anna Lewijn
Tlf. (0046) 435 442 363
Mobil (0046) 70 372 92 01
E-mail: info@turridning.se
Web: www.turridning.se

Vi er ofte ude at arbejde med hestene, så det kan være svært at træffe os. Det bedste tidspunkt er på mobilen eller i tidsrummet kl. 18-20.