Svensk træhus på Kullen

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Nabbavägen 42
Arild
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.2679
Longitude : 12.5895
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Idyllisk, svensk sommerhus på Kullen


Træhus fra 1940 i havnebyen Arild på Kullen

Smuk, rå natur og svensk idyl i ArildKullen.

På nordsiden af Kullen i den lille havneby Arild, kun 40 minutter i bil fra Helsingborg, ligger et skønt svensk træhus fra 1940. Sommerhuset ligger på en charmerende 2000 kvm klippebesat grund kun 500 meter fra havet.

Sommerhus til maks. 7 personer

Huset er på 65 kvm og ligger ugenert i et kombineret sommerhus-/helårshusområde på en naturgrund.

Der er 5 sovepladser fordelt på to værelser samt en sovesofa i stuen med plads til to personer. Dvs. mulighed for 7 sovepladser i alt.

Huset er placeret på en rå klippebesat grund, hvor græsset kan være højt og krattet tæt, så hvis du til trimmede bede og velslået plæne, skal du se dig om efter et andet hus. Du er dog velkommen til at slå græsset - der er plæneklipper i skuret.

Sommerhus på Kullen

Sommerhus på Kullen


Husets indretning

Huset er velindrettet og har en hyggelig åben pejs i stuen. Huset har desuden elvarme, vand fra egen brønd, toilet, karbad, tv med dvd og svenske kanaler samt DR1 og DR2 samt internet.

Huset har et åbent køkken med diverse bestik, glas, tallerkener m.m., kaffemaskine, køleskab med fryser, elkomfur, opvaskemaskine. Der er desuden udendørs grill, havemøbler med parasol, kæmpetrampolin, badebassin m.m. Der er desuden en damecykel og en pigecykel (str. fem år) til rådighed.

Træhuset på Kullen


Oplev Kullen

Kullen byder på klatring, vandring og dykning, men der findes også andre tilbud i området. Besøg Nimis på Kullen (Et eventyragtigt landskab bygget ud af drivtømmer af én enkelt mand). Bestil frisk fisk hos fiskeren på havnen i Arild. Gå en tur i naturreservatet Nabben og nyd de græsbeklædte rå klippeskråninger med fritgående køer, får og heste.

Nyd udsigten over havet og Kullen og se på pastelfarvede Pippi Langstrømpe huse i skønneste svenske stil. Hop i poolen, som ligger med udsigt over havet ved havnen i Arild (perfekt med børn).

Priser

Prisen for en uge i dette skønne, lille hus er:
- Højsæson: 5400 danske kr. (DKK).
- Lavsæson: 3700 DKK.

Lang weekend á 2500 DKK.
Lang weekend i forbindelse med helligdage: 2800 DKK.

Ekstra dage kan aftales individuelt.
Forbrug af el, vand mv. er inkluderet i lejen.

Kontakt udlejer

Sofie Gry Bindslev
Tlf. (0045) 26844767
E-mail: sofiegrybindslev@gmail.com
eller
Mikkel Melamies
Tlf. (0045) 51580970
E-mail: mmelamies@gmail.com

Hold sommerferie på Kullen i dejligt hus