Stisses kanoudlejning ved Rönne å

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Stisses Sport & Fritid
Ängelholms Rodd o Kanotklubb
Reningsverksvägen 2
Ängelholm
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.2553
Longitude : 12.8569
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Kanoleje hos Stisses kanoudlejning ved Rönne å, Sverige

Kanotur på Rönne å

Lej kano hos Stisses kanoudlejning ved Rönne å i Ängelholm i det nordvestlige Skåne. Hvis I tager toget til Ängelholm, ligger kanoudlejningen ca. 10 minutter fra stationen.

Kanoer, kajakker og SUP

Vi udlejer INKAS aluminiumkanoer, kajakker og 10 stk. SUP. SUP står for "Stand up Paddeleboard" og er en relativ ny sport i Sverige: Man står på et surfbræt og padler sig frem, normalt er to timer nok til at give masser af motion og udfordringer.

Familiepadling på Rönne å mellem Ängelholm og Klippan

I starter kanoturen i Ängelholm og padler dag 1 til Höja lägerplats. Det tager ca. fire timer. På dag 2 padler I til Tommarps Ene, en kanotur på ca. fem timer. Dag 3 padler I tilbage til Höja og dag 4 til Ängelholm. Der er ingen fosser eller løft af kanoen undervejs på ruten.

I kan også starte turen i Klippan og padle til Ängelholm, det tager 2-3 dage. Vi kan transportere kanoerne til Klippan, hvis I lejer mindst tre kanoer, men I skal betale transportomkostninger. Vi sørger for, at I får et kort over Rönne å.

Rönne å er idyllisk med skøn natur, og der er mulighed for at fiske i åen, læs om Lystfiskeri i Rönne å.

Overnatning på kanoruten

Langs med Rönne å er der shelters / vindskjul med toiletter, vand og bålplads. I højsæsonen er det en fordel at medbringe telt, hvis andre benytter de opstillede shelters.

Stisses kanoudlejning og padling på Rönne å


Priser

Lej kano for en dag, flere dage eller en uge. Du kan også leje kano for en formiddag eller eftermiddag. Hvis I er en gruppe, skoleklasse eller lignende, tilbyder vi en særlig pris. Se vores website eller kontakt os via mail eller ring til os.

Vi tager ikke mod betalingskort. I skal derfor betale kontant i enten svenske eller danske kr.

Her finder I kanoudlejningen

Vores kanoer, kajakker og SUP'er finder du hos Ängelholms Rodd o Kanotklubb, Reningsverksvägen 2 i Ängelholm. Det er ca. 10 minutters gang fra stationen. Hvis vi har tid, henter vi vores kunder på stationen, kontakt os for at aftale nærmere. Vi kan som sagt også transportere udstyret op ad åen, hvis I ikke vil begynde turen i Ängelholm.

Kontakt og booking

Per Svensson
Stisses Sport & Fritid
Mobil (0046) 70 325 96 38
E-mail: kanoting@telia.com
Web: www.paddlakanot.nu

Kanoudlejningens adresse:
Per Svensson afleverer kanoerne dér, hvor I ønsker dem. I Ängelholm er det normale afleveringssted ved roklubben på Reningsverksvägen. Kontakt udlejer og aftal nærmere.