Hotel Rusthållargården i Arild

(Annonce)
Hotel Rusthållargården i Arild
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Rusthållargården
Stora Vägen 26
263 73 Arild
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.2746
Longitude : 12.571
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Gourmetmad, SPA & wellness ved Kullens naturreservat

4-stjernede Hotel Rusthållargården har en vidunderlig beliggenhed midt i den lille, romantiske fiskerby Arild, hvor hotellet knejser over byen og den lille havn.

Hotellet har aner fra 1600-tallet og er i dag et familiehotel, der bl.a. er kendt for sin SPA-afdeling for krop og sjæl. I en af hotellets søvillaer, Kaptensvillan, ligger hotellets badehus, hvor du kan slappe af i hotellets swimmingpool, gå i finsk sauna, dampbad, jacuzzi og pool. Her får du også en badekåbe og hjemmesko. Indgangen koster 150 SEK pr. person pr. dag - dvs. er ikke inkluderet i værelsesprisen - og kan købes ved ankomsten, dvs. du behøver ikke forhåndsbestille.

Desuden har Hotel Rusthållargården en af Skånes bedste restauranter, som byder på smagsoplevelser baseret på tradition og de bedste af naturens råvarer.

Arild er også porten ind til Kullen, hvor I kan vandre eller cykle i timevis i den smukke og dramatiske natur.

Hotel Rusthållargården i Skåne

Hotel Rusthållargården i Skåne
Du kan vælge mellem forskellige størrelser værelser inde på siden, hvor du booker. Alle hotellets værelser er individuelt designede med eget bad og toilet

Havudsigt på Hotel Rusthållargården


Priser fra ca.

2100 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel Rusthållargården bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herOm Hotel Rusthållargården i Arild

Hotel Rusthållargården har 62 værelser med eget badeværelse. I Hovedbygningen findes 21 dobbeltværelser og 4 enkeltværelser. I de tilhørende hotelvillaer i klassisk Arild-stil findes 22 værelser hvoraf knap halvdelen har havudsigt, og mod "bjergsiden" ligger fem hytter, hver med et dobbeltværelse og et enkeltværelse. Alle værelser har dejlige hotelsenge fra Carpe Diem.

Desuden har hotellet restaurant, terrasse, sauna, indendørs pool, dampbad, m.v. Der er Wi-Fi på alle værelser. Der er gratis parkering ved hotellet. Hele hotellet er røgfrit.

Hotel Rusthållargården