Hallamölla Bed & Breakfast i Österlen

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hallamölla Gård AB
Hallamölla Gård 220
273 56 Brösarp
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.7075
Longitude : 14.0081
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Bo i dejlige omgivelser blot en time fra broen

Hallamölla Gård ligger i dejlige omgivelser ca. 12 km vest for Kivik blot en time i bil fra Øresundsbroen.

Nyistandsatte og meget flotte værelser

Kom og bo hos os i et af vores helt nyistandsatte og meget flotte værelser. Alle senge har lækkert nylavet sengetøj, og ifølge vores kunder er det meget komfortable senge. Nyvaskede håndklæder inkluderet.

Værelserne er beliggende i vores to overnatningshuse. Det ene hus er "Loftet", som ligger oven på de gamle stalde. Det andet er "Gårdshuset", som er det største af de to med stor terrasse og stor spisestue og som ligger lige ud til Verkeån. Hvert par / famile etc. (kaldet selskab) har eget toilet lige uden for deres værelse. Vi har aldrig mere end maksimalt to selskaber pr. overnatningshus.

Både "Loftet" og "Gårdshuset" byder på fælles køkken og spiseplads, opholdsafdelinger, toiletter og brusere, terrasser og fælles terrasse. Dvs. faciliteterne deles af gæsterne. Køkkenerne har glas, bestik, service og er fuldt udstyret til madlavning.

Bed & Breakfast pr. nat - kun forår og efterår

Forår og efterår (fra 1/3 til midsommer og fra 1/9 til december) kan I leje et værelse med morgenmad for en nat eller flere nætter (Bed & Breakfast). Se priser længere nede på siden. Ønsker du at overnatte flere nætter end to, så send en mail til os. Så ser vi om der er mulighed for en lille rabat.

Selvforplejning - bo på Hallmölla en uge

I løbet af juni, juli, august og september tilbyder vi ugentlig overnatning, 6 nætter, i vores to overnatningshuse. Check-in foregår mandage efter kl. 15 og Tjek-ud om søndagen knap en uge senere kl. 11. I løbet af foråret og efteråret tilbyder vi overnatning med selvforplejning, mindst 2 dage. Se priser længere nede på siden.

Gårdhuset: Fællesområde for gæsterne
Gårdhuset: Fællesområde for gæsterne

Værelse i Gårdhuset
Værelse i Gårdhuset

Fælles gangareal
Loftet: Fælles gangareal

Fælles køkken
Loftet: Fælles køkken

Værelse på Loftet
Værelse på Loftet


Ridning

På gården tilbyder vi turridning på vores livlige og rare islandske heste, men du kan godt overnatte hos os, uden at tilvælge denne aktivitet. Læs mere om vores turridning

Andre aktiviteter

Vi anbefaler, at du besøger det nærliggende Christinehofs Slot og deres nyanlagte Ekopark.

Hvis du er interesseret i at vandre, kan du prøve Vandreruten Österlen, der er en del af Skåneleden. Ruten går lige igennem gården, så du kan også overnatte hos os i forbindelse med en vandretur.

Priser pr. nat - Bed & Breakfast

Enkeltværelse: 1050 SEK pr. nat.
Dobbeltværelse: 1700 SEK pr. nat.
Tre-sengs værelse: 2400 SEK pr. nat.
Med i prisen er morgenmad, sengelinned, håndklæder og slutrengøring.
Alle senge har lækkert nylavet sengetøj og ifølge vores kunder er det meget komfortable senge.

Bemærk at vi kun tilbyder Bed & Breakfast fra 1/3 og frem til midsommer og fra 1/9 til december. Midt på sommeren tilbyder vi kun ophold pr. uge med selvforplejning. Se priser på vores eget website.

Priser pr. uge - Selvforplejning


Værelse i Gårdshuset
En uges overnatning (6 nætter mandag - søndag) i Gårdshuset i løbet af juni, juli og august koster 7.500 SEK for et dobbeltværelse med eget toilet/bad lige uden for værelset.

Hvert ekstra værelse til 2 personer, som du ønsker at booke inden for rammerne af samme familie eller gruppe, koster 5.000 SEK. (Maksimalt 8 værelser og i alt 17 senge til begge vores huse).

Værelse på Loftet
En uges overnatning (6 nætter mandag - søndag) på Loftet i juni, juli og august koster 6.000 SEK for et dobbeltværelse med eget toilet/bruser lige udenfor værelset.

Hvert ekstra værelse til 2 personer, som du ønsker at booke inden for rammerne af samme familie eller gruppe, koster 4.000 SEK. (Maksimalt 4 værelser og i alt 8 sengepladser på Hemsen).

Kontakt

Camilla tlf. (0046) 73 501 69 02
Thomas tlf. (0046) 70 897 15 10
E-mail: info@hallamolla.se
Web: www.hallamolla.se

Vi taler og forstår dansk (synes vi selv...) og byder jer hjertelig velkommen til Hallamölla Gård.