Kanosafari på søen Åsnen på egen hånd - pakkeløsning med alt

(Annonce)
Tag på kajaktur på Åsnen med guide
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Getnö Gård
Lake Åsnen Resort
362 96 Ryd
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.58437
Longitude : 14.69282
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Tag på kanosafari på søen Åsnen i Sydsmåland

Oplev den 155 km2 store sø Åsnen, som byder på et rigt dyreliv. Eventyret begynder på Getnö Gård - Lake Åsnen Resort (naturcamping og hytter), som ligger på en ø (forbundet med bro) lige syd for Åsnen Nationalpark. Padl gennem nationalparken, mærk roen og kom tæt på dyrelivet: fiskeørn, havørn, sortstrubet lom, trane og skovens konge: elgen. Efter dagens etape slår I lejr på en godkendt kanocampingplads. Mens solen går ned, kan I nyde lejrbålet og måske grille en nyfanget aborre. Vi garanterer uforglemmelige naturoplevelser, men på naturens betingelser!

Vi på Getnö-Lake Åsnen Resort tilbyder forskellige kanosafaripakker, der inkluderer kano og overnatning på kanocamps. Indled fx kanoturen i den nordlige del af kanoruten "Värendsleden" og padl herfra sydpå til Getnö. Vi har et samarbejde med et taxiselskab, der kan transportere jer op til udgangspunktet.

På Getnö - Lake Åsnen Resort tilbyder vi forskellige kanosafari pakker: Alt fra to dage, en weekend og op til to uger.

Priseksempel

En uges kanosafari på den 155 km2 store sø Åsnen:
- Første og sidste nat bor I på Getnö Naturcamping (start og mål på Getnö Naturcamping).
- Fem dages kanosafari på Åsnen med overnatning på kanocampingpladser.
- Inkas kano med komplet udrustning (svømmeveste, padler, vanddunke, en dryback pr. person til tøj mv., spade, presenning til kanoen, søkort, regler for færdsel i området.
Sæson: maj-september.
Pris pr. person: 1550 svenske kr.

I har mulighed for at leje ekstra udrustning mv. Fx: Trangia Stormkøkken inkl. sprit: 250 SEK, kanovogn 400 SEK, komplet fiskeudstyr 425 SEK pr. person, fiskekort (tilladelse til at fiske en uge): 400 SEK pr. person.

Kanotur på Åsnen

Tag på kanotur på Åsnen og overnat i shelter


Regler for søen Åsnen

Dele af søen er som nævnt nationalpark. I hele Åsnenområdet gælder følgende regler:
- Forbud mod åben ild 1.4-30.9 på alle øer og op til 100 meter fra søbredden. Forbuddet gælder ikke på de godkendte ildsteder, som findes på kanocampingpladserne og campingpladserne. Du må dog gerne bruge Trangia-stormkøkken mv., hvor der er forbud mod åben ild.
- Forbud mod at telte inde i Åsnen nationalpark og i naturreservaterne. Dog er der overnatningsplads inde i nationalparken nord for Trollberget.
- Forbud mod at fjerne fx grene mv. fra naturen til at lave bål. Der er brænde på lejrpladserne.
- Forbud mod at gå i land i fuglebeskyttelsesområderne i søen (hhv. 1.4.31.7 eller 1.2-15.8), se søkortet med tidspunkter.
Se alle regler på Getnös eget website under links.

Kontakt

Getnö - Lake Åsnen Resort
Tlf. (0046) 477 240 11
E-mail: info@getnogard.se
Web: www.getnogard.se