Kajaktur på Åsnen med guide en halv dag

(Annonce)

Tag på kajaktur på Åsnen med guide
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Getnö Gård
Lake Åsnen Resort
362 96 Ryd
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.58437
Longitude : 14.69282
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Oplev Sveriges sydlige vildmark fra vandsiden

Prøv at padle kajak i søen Åsnen nær den nye Åsnen nationalpark sammen med en lokal guide. Padl langsomt over søen, kom i kontakt med dig selv og den nære natur. Hvis du er heldig, får du måske øje på fiskeørne, havørne og guldsmede.

4,5 time - fra kl. 9 til 13.30

Vi mødes kl. 9 på Getnö Gård Resort - Camping og hytter, og gennemgår udrustningen, sikkerhed og padleteknik. Vi benytter stabile dobbeltkajakker fra VKV, produceret af Vituddens Kanotvarv Västervik, som er verdens ældste kajakværft.

Omkring kl. 11.30 finder vi et naturskønt sted at spise en udendørs frokost bestående af lokale råvarer. Fyldt med indtryk og fulde af energi ankommer vi til Getnö Gård omkring kl. 13.30.

Datorer for turene

Kontakt os på mail eller ring for at høre, hvilke datoer i 2019 vi har guidede ture. Se "Kontakt" længere nede på siden.

Vi benytter stabile dobbeltkajakker fra VKV
Vi benytter stabile dobbeltkajakker fra VKV


Dette indgår i prisen

Lokal guide, lån af kajak, kajakudstyr inklusiv redningsvest / svømmevest, vandtæt taske / beholder til opbevaring af dit tøj mv., frokost tilberedt af lokale råvarer.

Ting du skal medbringe

Det er vigtigt at du medbringer komfortabelt friluftstøj og regnjakke, sandaler eller sko som tåler vand, vandflaske, evt. kasket, skiftetøj, solcreme, solbriller, evt. kikkert og kamera.

Tag på kajaktur på Åsnen med guide

Oplev naturen på Åsnen

Kajaktur på Åsnen med guide


Priser

1250 svenske kr. (SEK) pr. person.

Private ture for grupper

Vi tilbyder også ovenstående til private grupper - fx en gruppe kollegaer eller vennegruppe. Pris for op til 6 personer: 5500 SEK i alt.

Kontakt

Getnö Gård - Lake Åsnen Resort
Tlf. (0046) 477 240 21
E-mail: info@getnogard.se