Getnö Gård - Lake Åsnen Resort - uforglemmelige naturoplevelser!

(Annonce)
Getnö Gård - Lake Åsnen Resort
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Getnö Gård
Lake Åsnen Resort
362 96 Ryd
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.58437
Longitude : 14.69282
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Camping og hytter i 15 kvadratkilometer stort naturparadis

Getnö - Lake Åsnen Resort med camping og hytter er omgivet af naturreservater, fuglebeskyttelsesområder og den nye nationalpark Åsnen. Getnö er et 15 kvadratkilometer stort naturparadis for dig, som vil opleve Åsnens skønne natur - et eldorado for sportsfiskere, fugleinteresserede, kano- og kajaksejlere samt naturelskere generelt.

Åbningstider 2024

Campingpladsen har åbent fra 27. april til 6. oktober. Hytterne kan bookes hele året.

Getnö ved Åsnen


Camping

Campingen ligger ud til søen og har 150 standpladser hvoraf de 120 er med elektricitet. Hver plads har sit bålsted. Køb nybagt morgenbrød i vores butik og nyd en forfriskning eller et måltid mad i vores café og bistro.

Hytter og feriehuse

Getnö tilbyder i alt 16 hytter og huse med forskellige komfortniveauer: Fra 12 kvm med to senge til 200 kvm med 12 senge. Hytterne ligger naturskønt og afsondret med adgang til badebro / bådebro. De fleste hytter er fuldt moderne og nogle har egen sauna. Alle hytter / huse har egen bålplads. Se alle hytterne på vores eget website, se Link under "Kontakt" længere nede på siden. Lej for eksempel den rustikke hytte "Vikingaborgen" som har eget solcelleanlæg og ligger direkte ud til søen.

Getnö Gård ved Åsnen


Tag på kanosafari på Åsnen

At komme helt tæt på Åsnens natur, opleve stilheden og beundre dyre- og fugleliv, det gør bedst ved at gide gennem vandet i en kajak eller kano. Vores kanosafari-pakke inkluderer leje af kano og overnatning på lejrpladser i Åsnenområdet. Vi har al det ekstraudstyr, som du har brug for til kanoturen og hjælper også gerne med at planlægge turen.

Vi udlejer kanoer, kajakker, fiskekajakker og både - vælg mellem robåde og motorbåde.

Oplev den nye nationalpark Åsnen

Getnö ligger lige ved siden af den nye Nationalpark Åsnen. Lad kanoturen gå ind i nationalparken, eller tag cyklen eller bilen og kør hen til nationalparkens hovedindgang ved Sirkönbron.

Fang din aftensmad i Åsnen

Åsnen har en fin bestand af bl.a. gedde, sandart, aborre og ål. Ud over Getnös eget fiskevand på næsten 1000 hektar kan du også fiske i resten af den 155 kvadratkilometer store sø. Derudover er der en put-and-take sø Kålsjön (14 hektar) hvor man kan fange karper og regnbueørred. Se vores Pakkeløsning - Sportsfiskeri i søen Åsnen.

Getnö Gård ved Åsnen


Lej cykel

Vi har omkring 20 cykler med kraftige dæk (passer til skovveje), som vi udlejer. I området er der flere gode cykelruter, bl.a. Åsnen Runt, Banvallsleden og Sydostleden.

Priseksempler 2024

Campingvogn el. autocamper med elektricitet: Fra 335 pr. nat.
Telt uden el (4 personer): 250 SEK pr. nat.
Se priser for campinghytter på vores eget website, se link herunder.

Leje af kano: 300 SEK pr. dag.
Leje af havkajak: 400 SEK pr. dag.
Leje af robåd 400 SEK pr. dag.
Leje af motorbåd: 900 SEK pr. dag.
OBS! Redningsveste er med i lejen.

Kontakt

Getnö - Lake Åsnen Resort
Tlf.: (0046) 477 240 11
E-mail: info@getnogard.se
Web: www.getnogard.se