Grand Hotel Lund

(Annonce)
Grand Hotel Lund
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Grand Hotel Lund
Bantorget 1
222 29 Lund
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.70377
Longitude : 13.18899
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet charmerende stadshotel

Grand Hotel Lund er beliggende i en charmerende 1800-tals bygning få minutters gang fra banegården. Hotellet har klassisk charme kombineret med moderne bekvemmeligheder. Alle værelser er blevet renoveret inden for de senere år og har luksussenge. Som gæst har man adgang til hotellets sauna og fitnessrum.

Oplevelser i Lund

Lund er universitets- og kulturby med mange historiske steder og seværdigheder, bl.a. Lunds Domkirke fra 1100-tallet, det kulturhistoriske museum Kulturen i Lund og universitetsområdet.

Dobbeltværelse, Grand Hotel Lund

Dobbeltværelse, Grand Hotel Lund


Øst for Domkirken ligger den store Lunds Botaniske Have med 7.000 plantearter. Og sydøst for Domkirken viser Lunds Kunsthal skiftende udstillinger af moderne kunst. Læs mere om oplevelser og seværdigheder i Lund.

Priser fra ca.

1300 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Grand Hotel Lund bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Lund


Restauranten


Om Grand Hotel Lund

Hotellet har 83 værelser med eget badeværelse. Desuden har hotellet elevatorer, restaurant, bar, sauna, gratis Wi-Fi og parkering mod betaling. Hele hotellet er røgfrit.