Hotel Finn Lund

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel Finn Lund
Dalbyvägen 20
224 60 Lund
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.69908
Longitude : 13.21221
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Hotel Finn i Lund


3-stjernet moderne hotel

Hotel Finn er et moderne hotel omkring 10 minutters gang fra Lunds centrum. Uden for hotellet findes busstop, hvorfra der kører busser ind til byen. Hotellet benytter sig af forskellige selvbetjeningsløsninger med touch-skærme til bl.a. at købe mad. Hotellet har bl.a. terrasse til afslapning og motionsrum til træning. Bemærk at Hotel Finn Lund er et kontantfrit hotel.

Oplevelser i Lund

Lund er universitets- og kulturby med mange historiske steder og seværdigheder, bl.a. Lunds Domkirke fra 1100-tallet, det kulturhistoriske museum Kulturen i Lund og universitetsområdet.

Øst for Domkirken ligger den store Lunds Botaniske Have med 7.000 plantearter. Og sydøst for Domkirken viser Lunds Kunsthal skiftende udstillinger af moderne kunst. Læs mere om oplevelser og seværdigheder i Lund.

Hotel Finn i Lund
Dobbeltværelse med the-køkken på Hotel Finn. Alle værelser er dog ikke ens.

Hotel Finn i Lund
Hotellets lobby


Priser fra ca.

1300 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel Finn Lund bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Lund


Hotel Finn i Lund
Værelsesdøre på Hotel Finn


Om Hotel Finn Lund

Hotellet har 80 værelser med eget badeværelse. Desuden har hotellet elevatorer, terrasse, have, Wi-Fi i fællesområderne, motionsrum, gratis parkering ved hotellet. Hele hotellet er røgfrit.