Bed & Breakfast Stationen i Ystad

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
B&B Stationen
Hamntorget 1 A
271 39 Ystad
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.42694
Longitude : 13.82422
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Udsigt til havnen fra Bed & Breakfast Stationen
Bed & Breakfast Stationen ligger et stenkast fra Bornholmerfærgen


Smagfuldt B&B med fantastisk udsigt over Ystad havn

Centralt beliggende i Ystads gamle jernbanestation finder du vores smagfuldt nyrenoverede Bed & Breakfast Stationen. Bo centralt med fantastisk udsigt over havnen, tæt på togstationen, taxaholdeplads og færgeterminalen med afgange til Bornholm og Polen.

Vi tilbyder indkvartering nær Ystads middelalderlige centrum med shopping, teater, caféer og restauranter blandt bindingsværkshuse og toppede brosten. Uanset om du vil shoppe, solbade, gå på opdagelse i naturen eller være tæt på byens mange tilbud, er Bed & Breakfast Stationen et oplagt sted at bo.

Værelser i tidligere jernbanestation

B&B Stationen har spændende værelser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser. Øverst oppe har vi indrettet en helt ny etage med værelser med synlige bjælker og smukke mursten. Vi har elevator. Morgenbuffeten serveres i vores egen café Perronen, som om dagen er åben for alle.

Øverst oppe har vi indrettet en helt ny etage med værelser
Dobbeltværelse med eget wc og bad indrettet i den nye tagetage

Bed & Breakfast Stationen i Ystad
Familieværelse til 4 personer (2+2) med eget wc og bad

Morgenbuffeten serveres i vores egen café Perronen
Morgenbuffé serveres i vores egen café Perronen


Her blev Wallander-filmene optaget

I 2009 blev der indspillet 13 Wallander-film i og omkring stationsbygningen, og i filmene optræder den gamle bygning som politistation. Værelserne fra optagelserne er siden da blevet renoveret, og du har mulighed for at overnatte i bl.a. Forhørslokale 1, anklagerens værelse, eller hvorfor ikke Wallanders kontor? Uanset hvilket værelse du bestiller, vil du få en god nats søvn.

Bed & Breakfast Stationen


Omgivelserne

Der er tog til Ystad fra København med togskift i Malmö Hyllie station. Fra Ystad er der færge til Bornholm. Ystad ligger tæt på smukke strande, og herfra kan I tage på kystfiskeri, som er en populær aktivitet, eller udflugter til det smukke Österlen. Byen har gode restauranter og shoppingmuligheder.

Priser pr. nat

Se priserne på vores eget website: Vælg ankomstdato, hvorefter du ser de forskellige typer værelser og priser. Ellers kontakt os pr. mail eller telefon.

Kontakt og online booking

Tlf. (0046) 411 450 90
E-mail: info@ystadstation.com
Web: Book gerne din overnatning online på Bed & Breakfast Stationens website

Bed & Breakfast Stationen i Ystad