Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Bed & Breakfast Stationen Ystad

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
B&B Stationen Ystad
Hamntorget 1 A
271 39 Ystad
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.42694
Longitude : 13.82422
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Smagfuldt B&B med udsigt over Ystad havn

Centralt beliggende i Ystads gamle jernbanestation fra 1865 finder du vores smagfuldt nyrenoverede Bed & Breakfast Stationen. Bo centralt med udsigt over havnen og byen, tæt på togstationen, taxaholdeplads og færgeterminalen med afgange til Bornholm og Polen.

Vi tilbyder indkvartering nær Ystads middelalderlige centrum med shopping, teater, caféer og restauranter blandt bindingsværkshuse og toppede brosten. Uanset om du vil shoppe, solbade, gå på opdagelse i naturen eller være tæt på byens mange tilbud, er Bed & Breakfast Stationen et oplagt sted at bo.

Værelser i tidligere jernbanestation

B&B Stationen har 25 værelser fordelt på tre værelsestyper: Dobbeltværelser med eget badeværelse, stort dobbeltværelse og standard dobbeltværelse med badeværelse på gangen. Øverst oppe har vi indrettet en helt ny etage med værelser med synlige bjælker og smukke mursten. Vi har elevator. Morgenbuffeten serveres i vores egen restaurant.

20 af de 25 værelser er beliggende i hovedbygningen. De øvrige 4 er familieværelser og en studiolejlighed, som er beliggende i vores anneks. I 2009 blev der indspillet 13 Wallander-film i og omkring stationsbygningen, og i filmene optræder den gamle bygning som politistation.

Stationen Dubbeltrum
STATIONEN DUBBELRUM. Dobbeltværelse til to personer. Badeværelse med bruser. Denne type værelse har udsigt mod havnen mod syd eller mod Ystad mod nord. Morgenmad er inkluderet.

Stationen Large
STATIONEN LARGE. Et lidt større dobbeltværelse til 1-2 personer. Badeværelse med bruser. Denne værelsestype er beliggende på anden sal mod syd med udsigt over havnen og havet. Morgenmad er inkluderet.

Stationen Basic
STATIONEN BASIC. Dobbeltværelse til 1-2 personer. Fælles badeværelse med bruser på gangen. Denne værelsestype er beliggende på anden sal mod syd med udsigt over havnen og havet. Morgenmad er inkluderet


Omgivelserne

Der er tog til Ystad fra København. Fra Ystad er der færge til Bornholm. Ystad ligger tæt på smukke strande, og herfra kan I tage på kystfiskeri, som er en populær aktivitet, eller udflugter til det smukke Österlen. Byen har gode restauranter og shoppingmuligheder.

Priser pr. nat

Se priserne på vores eget website: Vælg "Våra rum" og herefter værelsestype. Her kan du vælge dato og se priser. Ellers kontakt os pr. mail eller telefon.

Kontakt og booking

Tlf. (0046) 411 450 90
E-mail: booking@ystadstation.com
Web: https://www.ystadstation.com (Du kan booke her).

Bed & Breakfast Stationen i Ystad