Mayfair Hotel Tunneln i Malmø

(Annonce)
Mayfair Hotel Tunneln i Malmø
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Mayfair Hotel Tunneln
Adelgatan 4
211 22 Malmö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.60728
Longitude : 13.00147
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet prisbelønnet hotel

Mayfair Hotel Tunneln er beliggende få minutters gang fra Centralstationen i Malmø, hvorfra der er togforbindelse til København. Få hundrede meter fra hotellet ligger Stortorget, hvor gågaden begynder, og inden for kort gåafstand finder du et væld af attraktioner, butikker, caféer og restauranter.

Mayfair Hotel Tunneln har været hotel i mere end 100 år, men bygningens historie går længere tilbage i tiden. Den hyggelige kælder med den middelalderlige kælderhvælving, hvor der serveres en dejlig morgenbuffet, kan føres helt tilbage til 1307.

Oplevelser i Malmø

Besøg fx kunstmuseet på Malmøhus Slot, se moderne kunst på Malmø Kunsthal eller besøg Malmö Arena, Malmøs nye multiarena, der fungerer som ramme for koncerter, kultur- og sportsarrangementer.

Mayfair Hotel Tunneln i Malmø, Sverige

Mayfair Hotel Tunneln i Malmø, Sverige

Mayfair Hotel Tunneln i Malmø, Sverige
Du kan vælge mellem forskellige typer værelser inde på siden, hvor du booker


I kan også besøge Malmøs nye, moderne badeland Hylliebadet med boblepools, 50 meter bassin mv. Eller tage på sightseeing i Malmøs smukke kanaler eller på guidet bustur rundt i byen. Læs mere om seværdigheder og oplevelser i Malmø.

Priser fra ca.

600 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Mayfair Hotel Tunneln bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Malmø


Mayfair Hotel Tunneln i Malmø, Sverige


Om Mayfair Hotel Tunneln

Hotellet har 81 værelser med eget badeværelse. Desuden har hotellet bl.a. restaurant, elevatorer, Wi-Fi samt P-plads på eller nær hotellet mod betaling. Hele hotellet er røgfrit.