Elite Plaza Hotel Malmö

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel Plaza
Gustav Adolfs torg 49
211 39 Malmö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.6032
Longitude : 12.9994
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Elite Plaza Hotel i Malmø, Sverige


4-stjernet hotel i flot bygning

Elite Plaza Hotel er et nyt 4-stjernet hotel nær Gustav Adolfs Torg i det centrale Malmø. Hotellet ligger i en flot bygning fra 1890 og er et stilfuldt og moderne hotel i topklasse. Lige uden for hotellets dør venter storbylivet med shopping, seværdigheder, cafeer, mv.

Oplevelser i Malmø

Besøg fx kunstmuseet på Malmøhus Slot, se moderne kunst på Malmø Kunsthal eller besøg Malmö Arena, Malmøs nye multiarena, der fungerer som ramme for koncerter, kultur- og sportsarrangementer.

Dobbeltværelse, Elite Plaza Hotel i Malmø
Dobbeltværelse på Elite Plaza Hotel - alle værelser er dog ikke ens

Elite Plaza Hotel i Malmø, Sverige
Elite Plaza Hotel Malmö


I kan også besøge Malmøs nye, moderne badeland Hylliebadet med boblepools, 50 meter bassin mv. Eller tage på sightseeing i Malmøs smukke kanaler eller på guidet bustur rundt i byen. Læs mere om seværdigheder og oplevelser i Malmø

Priser fra ca.

700 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Elite Plaza Hotel Malmö bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Malmø


Elite Plaza Hotel i Malmø, Sverige
Elite Plaza Hotel Malmö


Om Elite Plaza Hotel Malmö

Hotellet har 116 værelser med eget badeværelse og bl.a. restaurant, elevatorer, fitnessrum, sauna, Wi-Fi på fællesområderne, samt p-plads mod betaling. Hele hotellet er røgfrit.