Vallåsen - kør downhill på mountainbike

Vallåsen Bike Park - downhill MTB
Siden er publiceret / opdateret: 29. januar 2024
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2024:
Vallåsen Bike Park har åbent fra 27. marts til 6. november, dog ikke dagligt. Se datoer og tider på Bikeparkens eget website under Links.
AdresseAdresse Adresse
Vallåsen
Yllevad 154
312 98 Våxtorp
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.3846
Longitude : 13.1087
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Bike Park kun 68 km fra Helsingborg

Vallåsen var tidligere kendt for sin skibakke, men nu har skibakke fået nye ejere, som har omdannet området til en bike park, hvor man kan køre på mountainbike ned ad bakkerne. Bike Parken henvender til både til nybegyndere, familier og professionelle MTB-kørere.

Tag liften op og kør mountainbike ned

Konceptet er, at du tager skiliften op til toppen af den 145 meter høje Hallandsåsen og kører på MTB ned ad bakken. Skiliften har fået installeret en lille krog, som du skal sætte under cyklens saddel, hvorefter turen går op til toppen.

Der er nedkørsler i forskellige sværhedsgrader, og sporene ligger i skoven og krattet på begge sider af selve skibakken. Du kan enten tage din egen cykel med, eller du kan leje en MTB, når du kommer. Hvis du lejen cyklen på Vallåsen, følger al udstyr med såsom hjelm, knæbeskyttere, rygbeskytter mv.

Vallåsen Bike Park

Vallåsen Bike Park


Liftkort / Bike Pass

Du kan købe liftkort (kaldet Bike Pass) til en halv dag, en hel dag, eller flere dage, hvis du vil. Se priserne inden på Bikeparkens eget website, se under Links.

Downhill kræver øvelse

Al downhill-kørsel er på egen risiko. Det er en god idé at begynde med det lette spor og så gå til de lidt sværere, når kroppen er blevet varm. Hvis du slet ikke har kørt MTB før, bør du ikke starte med at køre downhill. Lær cyklen og teknikken at kende, og begynd evt. med nogle lette og derefter middelsvære MTB-spor i skovene i Danmark eller Sverige, inden turen går til Vallåsen.

Web

Vallåsen downhill mountainbike. Se åbningstider, priser og book.

Vallåsen Bike Park

Vallåsen Bike Park
Klik på kortet for stor størrelse.

Overnatning nær Vallåsen