Hotel Scandic Star Lund

(Annonce)

Hotel Scandic Star Lund
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Scandic Star Lund
Glimmervägen 5
224 78 Lund
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.6955
Longitude : 13.2249
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Moderne indrettet 4-stjernet hotel

Hold miniferie på hotel Scandic Star i Lund. Scandic Star er et 4-stjernet moderne indrettet hotel ca. tre km fra centrum af Lund. Det er et komfortabelt hotel med bl.a. restaurant, fitnessrum og en lille indendørs swimmingpool, hvor man kan tage en forfriskende dukkert.

Oplevelser i Lund

Lund er universitets- og kulturby med mange historiske steder og seværdigheder, bl.a. Lunds Domkirke fra 1100-tallet, det kulturhistoriske museum Kulturen i Lund og universitetsområdet. Se flere oplevelser i Lund.

Øst for Domkirken ligger den store Lunds Botaniske Have med 7.000 plantearter. Og sydøst for Domkirken viser Lunds Kunsthal skiftende udstillinger af moderne kunst. Læs mere om oplevelser og seværdigheder i Lund.

Hotel Scandic Star i Lund, Skåne
Dobbeltværelse på Hotel Scandic Star Lund - alle værelser er dog ikke ens

Poolen på Scandic Star i Lund

Hotel Scandic Star Lund, Sverige


Priser fra ca.

800 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel Scandic Star Lund bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lavpris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Lund


Hold miniferie på hotel Scandic Star Lund, Sverige
Hotel Scandic Star Lund


Om Scandic Star Lund

Hotellet har 196 værelser med eget badeværelse og tilbyder restaurant, elevatorer, fitnessrum, Wi-Fi på fællesområderne, lille indendørs pool, sauna og gratis parkering. Hele hotellet er røgfrit.