Elite Hotel Savoy i Malmø

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Elite Hotel Savoy
Norra Vallgatan 62
211 22 Malmö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.6076
Longitude : 13.0003
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel centralt i Malmø

Centralt i Malmø ligger det elegante 4-stjernede Elite Hotel Savoy med et fransk brasserie og den engelske pub Bishop's Arms.

Hotellet ligger få hundrede meter fra banegården (centralstationen) og i gåafstand til shoppinggade Södergatan og mange seværdigheder. Malmø er en overskuelig, hyggelig og intim storby, og det er nemt at gå til de fleste seværdigheder, restauranter og butikker.

Restaurant på Elite Hotel Savoy i Malmø, Sverige

Elite Hotel Savoy

Dobbeltværelse på Elite Hotel Savoy i Malmø, Sverige
Du kan vælge mellem forskellige typer værelser inde på siden, hvor du booker


Oplevelser i Malmø

Der er altid meget at tage sig til i Malmø, og det er uanset om solen skinner eller regnen siler ned. Besøg fx kunstmuseet på Malmøhus Slot, se moderne kunst på Malmø Kunsthal eller besøg Malmö Arena, Malmøs nye multiarena, der skal fungere som ramme for koncerter, kultur- og sportsarrangementer.

I kan også besøge Malmøs nye, moderne badeland Hylliebadet med boblepools, 50 meter bassin mv. Tag på sightseeing i Malmøs smukke kanaler eller tag på guidet bustur rundt i byen. Læs mere om oplevelser og seværdigheder i denne Guide til Malmø.

Priser fra ca.

700 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Elite Hotel Savoy bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Malmø


Elite Hotel Savoy


Om Elite Hotel Savoy

Hotellet har 115 værelser med eget badeværelse, restaurant, bar, fitness-rum, sauna, Wi-Fi på fællesområderne og parkering mod betaling. Hele hotellet er røgfrit.