Hotel Mortensen i centrum af Malmø

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel Mortensen
Baltzarsgatan 45
211 36 Malmø
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.60467
Longitude : 13.00177
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Hotelophold på Hotel Mortensen i Malmø
Dobbeltværelse på Hotel Mortensen i Malmø - alle værelser er dog ikke ens


Beliggenhed

Hotel Mortensen ligger på Malmøs største gågade i byens absolutte centrum kun få hundrede meter fra Stortorget og det hyggelige Lilla Torg.

3-stjernet hotel i smuk bygning

Hotel Mortensen er et 3-stjernet hotel indrettet i en smuk bygning fra omkring år 1900. Hotellets værelser er indrettet med stilfulde møbler.

Hotel Mortensen ligger centralt i Malmø


Oplevelser i Malmø

Besøg fx kunstmuseet på Malmøhus Slot, se moderne kunst på Malmø Kunsthal eller besøg Malmö Arena, Malmøs nye multiarena, der skal fungere som ramme for koncerter, kultur- og sportsarrangementer.

I kan også besøge Malmøs nye, moderne badeland Hylliebadet med boblepools, 50 meter bassin mv. Tag på sightseeing i Malmøs smukke kanaler eller tag på guidet bustur rundt i byen. Læs mere om oplevelser og seværdigheder i Malmø.

Priser fra ca.

700 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel Mortensen bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Malmø


Om Hotel Mortensen

Hotellet har 45 værelser med eget badeværelse, restaurant, bar, elevatorer, Wi-Fi på fællesområderne og parkering nær hotellet mod gebyr. Hele hotellet er røgfrit.

Hotel Mortensens restaurant
Hotel Mortensens restaurant