Dejlig, stemningsfyldt ødegård i uspoleret natur

(Annonce)

Dejlig, stemningsfyldt ødegård i uspoleret natur
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Skingeröd 508
284 92 Perstorp
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.2162
Longitude : 13.37413
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Beliggenhed

Denne dejlige, stemningsfyldte og spændende ødegård fra 1836 er beliggende i det nordlige Skåne to timer / 125 km fra København.

Ødegård til 7-8 personer

Torpet, der er meget personligt indrettet, ligger i et naturskønt område med skov, eng og flere bade-/fiskesøer. Der tilbydes stilhed, duften af granskov og uspoleret svensk natur. Dertil rådyr, elge, vildsvin, harer og et rigt fugleliv. Der er mange muligheder for gå-, løbe- og cykelture i de store tyndt bebyggede områder på hver side af vej 108. Stuen har brændeovn, frilagt bulhusvæg med initialer og fritliggende loftsbjælker. Kæledyr / hund tilladt. Ingen rygning indendørs.

Der er alle faciliteter i ødegårdens to huse, men stemningen af ødegård er bevaret. Det store tv er kun til dvd'er. Der er et stort toilet i det ene hus og et stort toilet/badeværelse i det andet hus, hvor saunaen og vaskerummet også er. Bo-arealet er 2 x 60 kvm i to etager med et stort soveværelse i stueetagen og 6 sovepladser i tre rum ovenpå.

Torpet er personligt indrettet

Torpet er personligt indrettet


Haven har en stor grill, masser af havemøbler, hængekøjer, og der er flere ok cykler + et barnesæde og en enkelt cykelhjelm. Desuden bordfodbold, Sveriges grimmeste hjemmebyggede bordtennis og masser af legegrej for børn herunder bolde, fodboldmål, stangtennis og tegnekridt.

Den ene bygning har en skøn sydvendt balkon, og på grunden ligger desuden et stort ugenert placeret shelter med plads til 3 voksne eller 4-5 børn.

Torpet er personligt indrettet

Stemningsfuld ødegård


Udflugtsmuligheder

Hyggelige Örkelljunga med spændende loppis-butikker, caféer, isbar, Netto, ICA, Coop, Systembolag og mange andre forretninger er kun 9 km væk ad hyggelige skovveje. I området findes flere elgparker, kanoudlejning, Söderåsen og Skånes Djurpark med skandinaviske dyr, fx los, jærv, ulve og bjørne.

Andre udflugtsmuligheder er Vallåsen ski- og kælkeanlæg, Kullens vilde natur, kæmpe "Vesterhavsstrand" ved Ängelholm, Hovdala Slot, flere gårdsbutikker med fx. honning og lokale delikatesser, Förmedlingscentralen i Tyringe, charmerende Kristianstad, den bizarre og fredede bilkirkegård i skoven ved Ryd, Hallandsåsens natur og meget mere. Der er masser af brochurer i huset.

Pris

4500 danske kr. pr. uge.
1800 kr. pr. weekend.
Dertil kommer el-forbrug.

Huset er optaget i uge 28-31.

Kontakt udlejer

Søren Kronholm
E-mail: kronholmeren@gmail.com

Torpet ligger i et naturskønt område