Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Sonjas Camping og campinghytter på Øland

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Sonjas Camping
John Emils gata 43
387 73 Löttorp
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.1783
Longitude : 17.038
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Afslappende familiecamping på nordlige Øland

Velkommen til "Sonjas Camping & stugor" på det nordlige Øland, 45 km fra Borgholm. Her finder du en rolig og afslappende familiecamping i grønne omgivelser.

Campingpladsen ligger i nærheden af nogle af Ølands bedste sandstrande. Fra campingpladsen er der ca. 600 meter til stranden.

Åbningstider 2024

Campingen har åbent fra 26. april til 1. oktober. Campinghytterne udlejes til den 15. oktober. Restauranten har kun åbent midt på sommeren, læs mere på vores eget website - se linket nederst på siden.

Swimmingpool, restaurant, pizzeria m.m.

Sonjas Camping har opvarmet swimmingpool, babypool, restaurant, pizzeria, lille butik med dagligvarer, legeområder, hoppepude, minigolf, m.m.

I højsæsonen fra midten af juni til midten af august skal man som gæst betale for at benytte pool-området, resten af sæsonen er det gratis for vores gæster. Se priser på vores eget website.

Swimmingpool på Sonjas Camping på Öland

Campingpladsen på Øland

Børnevenlig familiecamping med legeplads på Sonjas Camping Öland


Campinghytter

Vi har campinghytter i forskellige prisklasser og størrelse - fra 2-8 senge. Se mere på vores eget website - se link under "Kontakt" herunder.

Udflugtsmål

I nærområdet af campingen er der gode muligheder for både vandre- og cykelture (vi udlejer cykler). Her finder du frodig skov, smukke enge og et fuglereservat. Lidt længere væk, men stadig tæt på, ligger Trollskogen, Skäftekärr jernalderlandsby og Byrums raukar for blot at nævne nogle få af de populære attraktioner. Benyt også lejligheden til at besøge os i foråret når orkideerne blomstrer, eller i efteråret, når havvandet stadig er varmt.

Børnevenlig badestrand - Sonjas Campingplads på Öland


Priser 2024

Priserne varierer. Den højeste campingpris er 605 SEK pr. dag i højsæsonen for en campingvogn med 6 personer og inklusiv el, vand, afløb og tv. Priserne afhænger af pladstype, sæson, faciliteter mv. Se alle priser på vores eget website herunder.

Kontakt

Sonjas Camping & stugor
Tlf. (0046) 485 232 12
E-mail: info@sonjascamping.se
Web: www.sonjascamping.se