Ølands dyre- og forlystelsespark

(Svensk: Ölands Djur & Nöjespark)

Foto: Magnus Johansson, CC BY-SA 2.0

Siden er publiceret / opdateret: 4. februar 2021
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2021:
Dyreparken har normalt åbent fra midten af april til udgangen af september, men covid-19 kan betyde ændrede åbningstider.

Alle tre aktiviteter vandland, tivoli og dyrepark har dog kun åbent samtidig fra midten af juni til midten af august, se dyreparkens eget website under Links. Forår og efterår er vandlandet lukket.
AdresseAdresse Adresse
Ölands Djur & Nöjespark
Djurparksvägen 1
386 90 Färjestaden
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.6691
Longitude : 16.4931
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Dyrepark med 160 arter

Ølands dyre- og forlystelsespark ved Färjestaden på Øland er en dyrepark med tigere, løver, zebraer, slanger, alligatorer, chimpanser og mindst 150 andre andre dyrearter, et tivoli med karruseller, rutsjebaner og pariserhjul og et stort vandland med pools og vandrutsjebaner.

I dyreparken kan man både opleve svenske dyr og eksotiske dyr, bl.a. alligator, chimpanse, bavian, sibirisk tiger, løve, zebra, gnu m.v. For de mindste børn er her mini-zoo med tamdyr som geder og grise. Og så er her naturligvis også en afdeling med slanger og edderkopper.

SE OGSÅ

Flere dyreparker, Zoo og indendørs mini-Zoo i Sydsverige

Vandland

Det 1000 kvm store vandland har seks vandrutsjebaner med tilhørende pools. Den ene rutsjebane er 90 meter lang. For de mindre børn er der en pool med lavt vand. Og hvis du vil svømme er her også en 25 meter lang pool.

Ölands Djurpark
Foto: Eva Finder / Acke Sandström, Ölands Djur- och Nöjespark Sverige


Forlystelsespark

Forlystelsesparken har karruseller for både store og små børn, et 33 meter højt pariserhjul og andre store og små forlystelser. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til alle forlystelserne.