Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Hold konference på Höllviksnäs ved Falsterbo

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Höllviksnäs
Ljungvägen 1
236 38 Höllviken
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.41272
Longitude : 12.94307
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Moderne hotel- & konferencecenter med havet som nabo

Velkommen til Höllviksnäs möten mat logi, et flot og moderne hotel- & konferencecenter i Höllviken nær Malmø. Her vil I opleve skøn natur og kunne nyde den friske havluft, da vi har Øresund som nabo. Vi kan med andre ord tilbyde de perfekte rammer for et frugtbart og dejligt ophold.

Konferencelokaler

Vi har 12 konferencelokaler og fem grupperum, i alt 17 moderne og veludstyrede mødelokaler, der kan tilpasses både det lille møde og den store konference med mange deltagere. Alle konferencelokaler har moderne teknisk udstyr. Flere lokaler er udstyret med kamera til digitale møder. Kontakt os og fortæl, hvad du har brug for og forventer, så booker vi passende lokaler til dig.

Höllviksnäs möten mat logi

Höllviksnäs konference

Höllviksnäs konference


Relaxafdelingen

Efter en givende dag kan du og dine kolleger, din familie eller venner slappe af med sauna og badning i poolen. Hotellet har en 8 x 4 meter pool, sauna, afslapningsområde og omklædningsrum.

Restauranten

God mad og en utrolig udsigt over Øresund og broen, det er, hvad vi kan tilbyde i vores restaurant. Vi serverer alt fra enkle middagsretter til festlige middage, helt efter dine ønsker. Vores dygtige kokke er åbne over for alle anmodninger, og vi serverer måltider fra morgen til aften efter forudbestilling. Bemærk at restauranten kun tager imod gæster og grupper, som har booket på forhånd.

Omgivelserne

Ved Höllviken har vi kilometerlange sandstrande, hvor I kan bade, dyrke vandsport eller gå afslappende ture. Den fine Kämpingestranden ligger lige ved siden af, og i nærheden af hotellet ligger seks golfbaner, tennisbane, fitness, rideanlæg og motionsspor. Forskellige lokale aktiviteter og arrangementer følger hinanden, bl.a. inden for hestesport og golf. På Höllviksnäs' område har vi en volleyballbane og en relaxafdeling med pool og saunafacilitet.

Priser 2023

Kontakt os for priser. Se under "Kontakt".

Kontakt

E-mail: info@hollviksnas.nu
Tlf. (0046) 40 459 150
Web: www.hollviksnas.nu

Höllviksnäs möten mat logi

Falsterbo Kursgård

Höllviksnäs möten mat logi
Badehytter ved stranden