Hotel MJ's i Malmø

(Annonce)
Hotel MJ's i Malmø
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel MJ's
Mäster Johansgatan 13
211 21 Malmö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.60567
Longitude : 12.99877
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel i centrum af Malmø

Det 4-stjernede Hotel MJ's er blandt Malmøs bedste hoteller. Det er beliggende nær Lilla Torg med restauranter og caféer i et af Malmøs mest charmerende kvarterer. Der er ca. 500 meter til Centralstationen, hvorfra der er tog til København.

Oplevelser i Malmø

Malmø er enhver shoppers paradis med spændende shoppingcentre og butikker i massevis. Den gamle bydel Gamle Väster indbyder til en slentretur. Tag en tur på kanalerne, vælg sightseeingbåd eller vandcykel.

Besøg også kunstmuseet på Malmøhus Slot, se moderne kunst på Malmø Kunsthal eller besøg Malmö Arena, Malmøs nye multiarena, der skal fungere som ramme for koncerter, kultur- og sportsarrangementer.

I kan også besøge Malmøs nye, moderne badeland Hylliebadet med boblepools, 50 meter bassin, mv. Læs mere om oplevelser og seværdigheder i Malmø.

Hotel MJ's i Malmø

Hotel MJ's i Malmø

Hotel MJ's i Malmø
Du kan vælge mellem forskellige typer værelser inde på siden, hvor du booker


Priser fra ca.

1000 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel MJ's bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Malmø


Om Hotel MJ's

Hotellet har 69 smagfuldt indrettede værelser med komfortable senge og eget badeværelse. Desuden har hotellet restaurant, elevatorer, bar, fitnessrum, sauna og Wi-Fi. Mulighed for parkering mod gebyr. Hele hotellet er røgfrit.

Hotel MJ's i Malmø

Hotel MJ's i Malmø