Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Best Western Hotel Corallen i Oskarshamn

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Best Western Hotel Corallen
Gröndalsgatan 35
572 35 Oskarshamn
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.2617
Longitude : 16.4805
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed

På den smukke kyststrækning mellem Kalmar og Västervik ligger Oskarshamn med Best Western Hotel Corallen. Hotellet har en fantastisk beliggenhed ved havet med en vidunderlig udsigt over Østersøen og nationalparken Blå Jungfrun. Fra hotellet er der blot to km til Oskarshamns centrum.

Forkælelse til kroppen

På Hotel Corallen kan du slappe af i hotellets wellnesafdeling med panoramavinduer. Her er bl.a. sauna, dampbad og jacuzzi. Nyd også en opfriskende svømmetur i den store udendørs swimmingpool.

Best Western Hotel Corallen
Hotellet har 75 moderne og nyrenoverede værelser

Best Western Hotel Corallen

Fra Best Western Hotel Corallen er der smuk udsigt over havet
Hotellet har en fantastisk beliggenhed ved havet med udendørs pool


Restauranten

Den eksklusive restaurant er kendt for sin gode mad. Her serveres den store morgenbuffet, og her tilbydes om aftenen à la carte menu tilpasset årstidens råvarer.

Oplev Oskarshamn og Småland

Oskarshamn ligger ikke langt fra skærgården, velkendte golfbaner og det smålandske Glasrige (Glasriket). Fra Oskarshamn er der færge til Visby på Gotland. Vimmerby og Astrid Lindgrens Verden ligger blot 70 km borte.

Oskarshamn blev grundlagt i 1856 og har i dag ca 26.300 indbyggere. Den berømte træskærer ”Döderhultarn” Axel Petersson kommer herfra, og hans værker kan opleves på Döderhultarmuseet i byen. Fra Oskarshamn er der færge til Gotland.

Priser fra ca.

1800 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Best Western Hotel Corallen bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Oskarshamn


Om Best Western Hotel Corallen i Oskarshamn

Hotellet har 75 moderne værelser med eget badeværelse, restaurant, elevator, sauna, gratis Wi-Fi, gratis parkering og opladere til el-bil. Hele hotellet er røgfrit.