Toftaholm Herrgård i Småland

(Annonce)
Toftaholm Herrgård
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Toftaholm Herrgård
341 55 Lagan
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.0282
Longitude : 14.01371
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet herregård i dejlig natur

Toftaholm Herrgård er beliggende ved søen Vidöstern, som Lagan-elven løber igennem, midt mellem byerne Värnamo og Ljungby. Fra hotellet er der få minutters kørsel ud til E4.

Toftaholm er en historisk herregård med værelser i herregårdsstil. Nogle af værelserne ligger ovenpå hovedbygningen, andre i de to fløje. Alle værelser har fladskærms-TV, gratis Wi-Fi og eget badeværelse.

I restauranten serveres klassiske svenske og internationale retter. I køkkenet tilberedes maden med kærlighed og allerhelst bruges råvarer fra lokale producenter. Nyd også en forfriskning på herregårdens terrasse.

Hotellets afslapningsområde har sauna og spabad.

Toftaholm Herrgård

Toftaholm Herrgård
Du kan vælge mellem forskellige typer værelser inde på siden, hvor du booker


Oplevelser i Småland

Tag for eksempel på kanotur på søen Vidöstern og videre ud på Lagan (0 km fra hotellet), besøg Ljungbergmuseet i Ljungby (28 km fra hotellet), besøg High Chaparral (36 km fra hotellet) eller Nationalparken Store Mosse (38 km fra hotellet).

Toftaholm Herrgård


Priser fra ca.

1400 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Toftaholm Herrgård bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herToftaholm Herrgård


Om Toftaholm Herrgård

Hotellet har 44 værelser med eget badeværelse. Desuden har hotellet restaurant, bar, jacuzzi, gratis Wi-Fi, kanoudlejning, gratis parkering og ladestandere til elbiler. Hele hotellet er røgfrit.