Forsiden > Her

Hold miniferie i Skåne

Siden er publiceret / opdateret: 24. september 2019
Selv om sommerferien er forbi, er det oplagt at tage på en weekendtur eller miniferie til Skåne på den anden side af Øresund. Her er et lille udpluk af de feriemuligheder for hele familien, du kan finde på sydsverige.dk:

Vælg mellem ca. 10 Bed & Breakfast i Skåne

Skåne har mange gode B&B, hvor man nemt kan tilbringe et par dage med at stresse af. Nogle B&B tilbyder SPA og swimmingpool, andre tilbyder greenfee-ophold, hvor du kan kombinere overnatning og golfspil. Betjeningen på de skånske B&B er personlig, og værterne kan som regel give tips om seværdigheder i omegnen.
Find Bed & Breakfast i Skåne

Hold miniferie i Skåne
Foto: skane.com © Johan Kalén


Tag på vandretur på Kullen

På en solrig sensommerdag er det skønt at vandre de ca. 9 km fra den lille kystby Mölle ud til spidsen af Kullen ad sydkysten og tilbage ad nordkysten.
Læs mere

Besøg vandlandet Hylliebadet i Malmø

Du kan også besøge Malmøs nye, moderne badeland Hylliebadet med boblepools, 50 meter bassin mv.
Læs mere

Kultur og storbyferie i Malmø

Tag fx børnene med til en af byens mange temalegepladser, besøg caféerne og butikkerne omkring Lilla Torg, eller læg vejen forbi Moderna Museet eller Malmøhus Slot.
Læs mere

Kanoferie i Skåne

Rönne å udspringer midt i Skåne og løber ud i havet ved Ängelholm nordøst for Helsingborg. På to dage kan man nå at padle en stor del af den 85 km lange å. I kan også padle kano på Ivösjön eller Immeln-Halen.
Se kanoruter i Skåne

Vilde dyr i Midtskåne

Skånes Dyrepark er Nordens største dyrepark med nordiske dyr. Oplev flere hundrede nordiske dyr, bl.a. de store nordiske rovdyr bjørn og los samt elge, vildsvin og rensdyr.
Læs mere

Rideferie

Tag på rideferie i Skåne i foråret. Her kan I ride på haflingerheste, islandske heste eller prøve at styre hest og vogn.
Læs mere

Spil greenfee i Skåne

I Skåne ligger 68 golfklubber, hvoraf mange tilbyder Greenfee. At spille greenfee vil sige, at man som medlem af fx en dansk golfklub tager på golfferie for at spille golf i en anden klub. Greenfee er det beløb, man betaler for at spille banen som gæst.
Læs mere

Hold miniferie med golfspil i Skåne
Foto: skane.com © sydpol.com


Nyd sensommeren på Söderåsen

Tag på vandretur i Söderåsens skov- og klippelandskab øst for Helsingborg.
Læs mere