Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Rid på islandske heste i skoven i Småland

(Annonce)
Rid på islandske heste i skoven i Småland
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Kyrkekvarn
565 94 Sandhem
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.995
Longitude : 13.8457
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Herlige ridestier i et skovrigt terræn

Naturen rundt om Kyrkekvarn nær Mullsjö byder på herlige ridestier i et skovrigt terræn langs den smukke Tidan å-dal og oppe på Hökensås. Terrænet er meget kuperet, varieret og passer godt til ridning på islandske heste

Vælg mellem turridning i gruppe eller rid på egen hånd

På Kyrkekvarn friluftscenter tilbyder vi turridning i gruppe, hvor vi rider mindst 1,5 time (ofte mere). I kan også ride på egen hånd i en gruppe, eller I (mindst to personer) kan leje egen hest og ride ud på egen hånd og overnatte i hytte eller på vores camping.

Hvis I vil ride over flere dage, kan I få instruktion og ridetur med rideleder, hvorefter I tager afsted på egen hånd. Mulighederne er mange. Vi tilbyder også mad, grill, sauna mv.! Se vores rideprogram, linket under Priser. Eller linket "Häst" på vores eget website, se under Kontakt.

Turridning i gruppe på islandske heste


Både for nybegyndere og erfarne ryttere

Uanset om du er vandt til at ride, lidt øvet eller nybegynder, så vil vi tage godt af dig og give dig en hest, der passer til dig. For børn tilbyder vi specielle hesteaktiviteter og rabatter. Vi har åbent hele året rundt - vinter, forår, sommer og efterår.

Vores heste - 40 smukke personligheder, alle islandske heste, er i gang hver dag i løbet af sæsonen. Nogle er rolige og stabile (gode til nybegyndere), og nogle er lidt mere ivrige (gode til erfarne ryttere). På Kyrkekvarn har vi også en række Shetlandsponyer til børn.

Ridning på islandske heste


At ride i gruppe eller på egen hånd er en vidunderlig oplevelse, men det kræver også aktivt ansvar fra rytterens side. Hesten er en hest og ingen maskine. Den opfører sig forskelligt afhængigt af, hvordan den bliver behandlet og talt til og rytterens vaner. Rideturene foregår på flere forskellige stier i Tidans å-dal.

Alle, der rider, skal bære hjelm, som er inkluderet i prisen. Det er muligt at låne regntøj. Derudover anbefales behageligt tøj og sko eller støvler.

Priser

Deltag i turridning på skovstier i området eller lej din egen hest og tag ud i naturen på egen hånd. Også mulighed for overnatning i hytte eller på vores camping.
Se rideprogram, ture og pakkeløsninger på vores eget website. Se menuen "Häst" > "Ridprogram".

Video: Kyrkekvarn på hästrygg


Her finder du Kyrkekvarn

Kyrkekvarn ligger naturskønt ud til Tidan omgivet af skov, enge og marker. Kyrkekvarn er et turistcenter, som foruden turridning tilbyder kanoudlejning (se Kyrkekvarn kanoudlejning ved Tidan-åen), hytter, naturcamping, mv.

Afstand fra København: ca. 300 km (via Helsingør-Helsingborg). Afstand Gøteborg: 150 km.

Kontakt

Kyrkekvarn Turism
Telefon: (0046) 515 76 10 05
E-mail: info@kyrkekvarn.com
Åbent alle dage året rundt!
Web: www.kyrkekvarn.com