Slotsophold på Häckeberga Slott

(Annonce)

Slotsophold på Häckeberga Slott
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Häckeberga Slott
247 98 Genarp
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.58025
Longitude : 13.42845
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Smukt beliggende 4-stjernet hotel

Hold slotsferie på det smukke Häckeberga Slott i fransk renæssancestil blev opført 1872-1875 og er beliggende på en halvø i Häckebergasjön omgivet af dejlig natur. Det centrale Malmö ligger omkring 35 minutters kørsel væk.

Værelserne

Hotellet har 13 værelser på selve slottet og 14 værelser i slottes anneks kaldet "Jaktpaviljongen". Stilen varierer fra værelse til værelse, og indretningen harmonerer med slottet og slotsstemningen i øvrigt.

Badekåber, trægulve og udsigt til haven tilbydes i hvert at de smukt indrettede værelse på Häckeberga Slott.

Häckeberga Slott

Häckeberga Slott


Restauranten

Häckeberga Slots gastronomiske restaurant tilbyder kulinariske oplevelser tilpasset årstiden. Køkkenet bruger de bedste råvarer og kan, alt efter årstiden, byde på både fisk og vildt fra godsets eget landområde.

Häckeberga Slott


Priser fra ca.

1400 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du slotsophold

Opholdet på Häckeberga Slott bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning her
Häckeberga Slott


Om Häckeberga Slott

Hotellet har 27 værelser med eget badeværelse. Desuden har hotellet terrasse, restaurant, elevatorer, lounge, gratis Wi-Fi, gratis parkering. Hele hotellet er røgfrit.