Söderåsens älgpark - guidet elgsafari i Skåne

Siden er publiceret / opdateret: 26. januar 2024
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2024:
Elgparken åbner for sæsonen 28/3 og lukker i udgangen af august, dog med lukkedage indimellem. Se åbningsdage og tidspunkter for safariture på elgparkens eget website under Links.
AdresseAdresse Adresse
Söderåsens älgpark
Lierna 1371
268 76 Kågeröd
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.01771
Longitude : 13.23432
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Elgpark i dejligt skovmiljø

Söderåsens älgpark er smukt beliggende omgivet af skov oppe på Söderåsen. Elgparken ligger lige op ad Söderåsens Nationalpark, så det er oplagt at kombinere en tur i nationalparken med et besøg i elgparken, eller omvendt.

Oplev elgene fra traktor med vogn

Elgene går på et 5,3 hektar stort område, og selve parken er 12 hektar stor. Der er altid garanti for, at man ser elg tæt på. Konceptet er guidet elgsafari, hvor man sidder i en vogn, som trækkes af en traktor. Dette er den eneste (og bedste) måde at besøge elgene på i elgparken.

Besøget er på dyrenes vilkår. Da elgene er meget stressfølsomme, gør parkens medarbejdere ikke noget for at drive dem op, så man kan se dem, men som regel kommer de selv frem til vognen.

Söderåsens älgpark

Söderåsens älgpark

Söderåsens älgpark


Legeområde, butik og borde og bænke

Elgparken har desuden et legeområde med sandkasse og rutsjebane, og nær dette er et område med afrikanske dværggeder, som er helt tamme, og som børnene kan gå ind til via en sluse og klappe.

Foran legeområdet ligger butiksområdet, og her er der borde og bænke, hvor man kan indtage medbragt mad eller købt kaffe, is mv. Alt er bygget i træ fra et lokalt savværk, og der er udsigt over Söderåsens skov.

Web

Söderåsens älgpark. Se video og læs mere om åbningstider, priser mv.

Söderåsens älgpark

Overnatning nær elgparken