Hotel Gyllene Uttern i Röttle

(Annonce)
Hotel Gyllene Uttern i Röttle
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel Gyllene Uttern
Gyllene Uttern
563 92 Gränna
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.9964
Longitude : 14.44044
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel ved søen Vättern i Småland

Det 4-stjernede Hotell Gyllene Uttern er beliggende ved søen Vättern syd for Gränna. Slottet er opført i 1930erne på en bakke med storslået udsigt over søen. Ved hotellet løber motorvej E4 dog uden af genere med støj, da hotellet er orienteret mod søen.

Restauranten på Hotell Gyllene Uttern byder på menuer tilpasset årstiden. Hotellet samarbejder med en række fødevareproducenter i Gränna området om levering af lokalt producerede råvarer. Så vidt muligt serverer hotellet økologisk, og morgenmaden er altid økologisk (KRAV-mærket).

Hotelophold på Hotel Gyllene Uttern i Röttle

Hotelophold på Hotel Gyllene Uttern i Röttle

Hotelophold på Hotel Gyllene Uttern i Röttle
Hotellets restaurant


Totalt har hotellet 51 værelser, de fleste med søudsigt. Hotellet har også fem mindre hytter med tekøkkener. Vælg værelsestype inden på bookingsiden.

Oplevelser ved Röttle og Gränna

Röttle nær hotellet er en lille idyllisk by med et par gamle vandmøller, som har udnyttet vandkraften fra Röttleån. Fra P-pladsen ved byens lille havn kan man følge en 1,2 km lang vandresti gennem smuk natur ved Röttleån og forbi de to gamle vandmøller. Læs mere om Oplevelser i Röttle . Besøg også Gränna ca. fire km mod nord som har et spændende polarmuseum, en god vandrerute, og herfra kan man sejle over til øen Visingsö i Vättern. Læs mere om Gränna.

Priser fra ca.

750 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel Gyllene Uttern bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herOm Hotel Gyllene Uttern

Hotellet har 51 værelser, hvoraf de 22 blev renoveret i 2011-2012. De fleste værelser har havudsigt, minibar, Wi-Fi og flisebelagt badeværelse med bruser. Vælg værelsestype, når du booker. Desuden har hotellet terrasse, pejs, sauna, Wi-Fi og gratis parkering.