Kyrkekvarn kanoudlejning ved Tidan-åen

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Kyrkekvarn
565 94 Sandhem
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.995
Longitude : 13.8457
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Kyrkekvarn kanotuthyrning


Lej kano på Kyrkekvarn Kanocenter nær Mullsjö

Lej kano på Kyrkekvarn Kanocenter nær Mullsjö i Småland og tag på kanotur enten på Tidan-åen eller på den 30 km lange sø Stråken.

Åen Tidan er en kanoklassiker

Åen Tidan er en kanoklassiker og løber mellem Sveriges største sø Vänern og den mindre sø Stråken ved Mullsjö i det nordlige Småland.

Hele åen er ca. 140 km lang, men man kan selvfølgelig nøjes med at padle en mindre strækning. Undervejs på kanoruten er der overnatningspladser.

Kanoturen begynder ved Kyrkekvarn Kanocenter i nærheden af søen Stråken. Herfra går ruten nordpå ad Tidan op mod Vänern. Kanoruten går både gennem dybe skove og forbi smukke enge. Undervejs passerer man mange kulturhistorisk interessante mølledamme, hvor kanoen skal op af vandet og trilles forbi på en lille kanovogn. Tidan er farbar i kano hele sæsonen fra maj til september.

Kanotur på Tidan


Familievenlig søpadling på Stråken

En anden mulighed er at padle fra Kyrkekvarn Kanocenter ned på den 30 km lange sø Stråken. Langs søen findes overnatningspladser med teltpladser, bålplads, toiletter mv., som gratis kan benyttes af kanocenterets gæster. Der er gode fiskemuligheder i søen – køb fiskekort på Kyrkekvarn Kanocenter.

Transport af kanoen

Hvis I kun vil padle den ene vej op mod Vänern eller ned til søen Stråken, kan I og kanoen blive kørt ud til startstedet, eller blive hentet og kørt tilbage til Kyrkekvarn.

Priser

I kan leje kano (eller kajak, robåd mv) for alt mellem en halv dag og en hel uge. Desuden kan I leje kanovogn, telt, liggeunderlag, sovepose, spritkøkken, mv.
Se al udstyr og priser på vores eget website.

Her finder I Kyrkekvarn Kanocenter

Kyrkekvarn Kanocenter ligger naturskønt ud til Tidan omgivet af skov, enge og marker. Kanocentralen udlejer også hytter, tilbyder turridning (se Rid på islandske heste i skoven i Småland), har en fin naturcamping, mv.

Afstand fra København: ca. 300 km (via Helsingør-Helsingborg). Afstand Gøteborg: 150 km.

Kontakt

Kyrkekvarn Turism
Telefon: (0046) 515 76 10 05
E-mail: info@kyrkekvarn.com
Åbent alle dage året rundt!
Web: www.kyrkekvarn.com