Lej tipi-boplads med kano i Småland

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Vartorp Gård
363 33 Rottne
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.0709
Longitude : 14.9294
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Kanotur på den svenske sø


Bliv barfods-indianer i Småland

På Vartorps Gård kan du leje din helt egen tipi-boplads med kano og to tipier. Du får her en oplevelse af vildmarksliv uden at give afkald på de fundamentale bekvemmeligheder. Bopladserne ligger spredt mellem træerne i vores skovpark – lige ned til en sø.

Beliggenhed

Vartorps Gård finder du i hjertet af Småland, 25 km nord for Växjö og 3,5 time fra København. Gården ligger netop hvor Mörrumsån løber ud i Övrasjön. Det betyder masser af vand til at padle i kano eller kajak, bade og fiske. En af Smålands kanoruter løber lige forbi Vartorp.

Din egen tipi-boplads (til 4 personer) med kano

Du lejer en selvstændig boplads med adgang til to tipier (samer/indianer telte) og kano.

Den ene tipi er en såkaldt køkken-tipi: En traditionel tipi bygget af rafter som bl.a. rummer en særlig finsk grill. Her kan du koge din kaffe og lave mad over de varme gløder. Der er køkkenbord, borde og bænke og alt nødvendigt husgeråd.

Tipi-telt i Småland


Den anden tipi er en sove-tipi til 4 personer, som du selv skal sætte op der, hvor I gerne vil bo. Pladserne ligger spredt og der er langt til "naboen". Der er let selv at sætte sove-tipien op. Sove-tipien har indertelt, underlag og myggenet, så man kan sove i fred for myg og knort (kvægmyg). I denne tipi findes fire sovepladser med ”Base Camp-underlag”, så man sover behageligt. Sommer-soveposer er også med i lejen, men tag egne med hvis I kommer forår eller tidligt efterår. Under sengene er der opbevaringsbokse til hjælp for at holde ’teltorden’. Til hver boplads hører et havemøblement. I lejen indgår desuden en trækvogn til transport af bagage, brænde og børn! Det er tilladt at have sin hund med, blot den er i snor. I har adgang til wc og bad.

Kano er med i lejen

Kano og redningsvest er med i "pakken".

Familieferie i kano
I kan også leje kajak


Vi har seks tipi-bopladser

De seks bopladser er oppe fra maj til september.

Overnat på vores vandrehjem

Er du ikke til ”tipi-liv”, kan du også få fast tag over hovedet. Vi har Smålands mindste og hyggeligste vandrehjem, synes vi selv, se Vartorps Gårds Vandrehjem og B&B.

Priser tipi-camping + kano

1000 svenske kr. (SEK) for første nat.
600 SEK pr. efterfølgende nat.
3900 SEK pr. uge ved 4 personer.
200 SEK pr. nat pr. ekstra person ud over 4.

Rabat hvis I kun er 2 personer, se vores website.

Kontakt

Siri Ek
Mobil (0046) 70 540 70 71
E-mail: vartorp@gmail.com
Web: www.vartorp.se