Lej tipi-boplads med kano i Småland

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Vartorp Gård
363 33 Rottne
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.0709
Longitude : 14.9294
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Kanotur på den svenske sø


Bliv barfods-indianer i Småland

På Vartorps Gård kan du leje din helt egen tipi-boplads med kano og to tipier. Du får her en oplevelse af vildmarksliv uden at give afkald på de fundamentale bekvemmeligheder. Bopladserne ligger spredt mellem træerne i vores skovpark – lige ned til en sø.

Beliggenhed

Vartorps Gård finder du i hjertet af Småland, 25 km nord for Växjö og 3,5 time fra København. Gården ligger netop hvor Mörrumsån løber ud i Övrasjön. Det betyder masser af vand til padling, badning og fiskeri. En af Smålands kanoruter løber lige forbi Vartorp.

Din egen tipi-boplads (til 4 personer) med kano

Du lejer en selvstændig boplads med kano og to tipier (samer/indianer telte). Den ene tipi er traditionel, bygget af rafter og rummer en særlig finsk grill, hvor man kan koge sin kaffe og lave sin mad over de varme gløder. Der er køkkenbord, borde og bænke og alt nødvendigt husgeråd.

Tipi-telt i Småland


Den anden tipi har indertelt, underlag og myggenet, så man kan sove i fred for myg og knort (kvægmyg). I denne tipi findes fire senge med tykke karimatmadrasser, så man sover behageligt. Under sengene er der opbevaringsbokse til hjælp for at holde ’teltorden’. Til hver boplads hører et havemøblement. I lejen indgår desuden en trækvogn til transport af bagage, brænde og børn! Det er tilladt at have sin hund med, blot den er i snor.

Mulighed for kajak

Hvis du har mod på en tur i kajak, så er der også mulighed for det, idet vi også lejer kajakker ud til vore egne gæster.

Familieferie i kano


Vi har seks tipi-bopladser

De seks bopladser er oppe fra maj til september. Fra uge 28 og til og med uge 32 kan de alene lejes fra lørdag til lørdag. Uden for sommerhøjsæsonen kan de lejes i kortere tid, dog minimum to overnatninger.

Overnat på vores vandrehjem

Er du ikke til ”tipi-liv”, kan du også få fast tag over hovedet. Vi har Smålands mindste og hyggeligste vandrehjem, synes vi selv, se Vartorps Gårds Vandrehjem og B&B.

Priser tipi-boplads + kano

3900 svenske kr. (SEK) pr. uge.
600 SEK pr. nat.
Ekstra kano: 200 SEK pr. dag.
Kajak: 150 SEK pr. dag.

Kontakt

Siri Ek
Mobil (0046) 70 540 70 71
E-mail: vartorp@gmail.com
Web: www.smaaland.se