Lej autocamper og tag hund med på ferien i Sverige

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Udlejningen sker bl.a. fra Jönköping.
GPSGPS GPS
Latitude : 57.7734
Longitude : 14.1733
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Tag hunden med på ferie i autocamperen
Foto: Bjorsbo Forest & Lake Hideaway


Lej autocamper i Jönköping eller Gøteborg

Lej en autocamper hos Daylight Husbilscenter i Jönköping eller Gøteborg. Vi har 30 års erfaring med udlejning af campere.

Vores autocampere har vi nøje udvalgt og er blandt de mest kendte mærker. Vælg mellem mange forskellige planløsninger til par, familier og vennegrupper. Hos os finder du alt fra campere til to personer op til campere med seks siddepladser og sovepladser.

Udlejningen i Jönköping har åbent forår fra april og efterår 16/8-15/10, men lukket 15/6-15/8. Du kan dog altid aflevere autocamperen i Jönköping, hvis du har lejet den inden 15/6. I de to måneder 15/6-15/8 har vi kun udlejning i Gøteborg.

Lej autocamper og tag jeres hund med

Vi tillader kæledyr / hund i nogle af vore autocampere. Kontakt os for at høre mere om camperne, hvis I ønsker at rejse med fx en hund.

Vi samarbejder med landsbyer, gårde, caféer og oplevelsesvirksomheder, hvis I leder efter naturnære "ställplatser" (pladser til autocamperen) nær skov og søer. Vores partnere byder hunde velkommen.

Hos os er det nemt og bekvemt at leje autocamper

Hvis I ankommer i bil, kan I lade den stå sikkert hos os i hele lejeperioden.

Tag din hund med på ferie i Sverige

Rengøring ved aflevering af autocamperen

I Basispakken indgår, at Daylight står for rengøring indendørs, vask udvendigt samt tømning af toilet ved aflevering af autocamperen. Hvis I har en hund med, er det obligatorisk at tilkøbe yderligere professionel grundig rengøring inde i camperen ved aflevering. Se link til vores website herunder og se efter "extra tillval".

Kontakt os for yderligere information og priser

Daylight Husbilscenter AB
Tlf. (0046) 361 222 33
E-mail: info@daylighthusbil.se
Web: www.daylighthusbil.se
Facebook: Mød os på Facebook

Facebook rejsetips:
https://www.facebook.com/GoNatureTrip
https://www.facebook.com/GoNatureMarket

Se Go Nature Trip, hvor du kan læse mere om pladser til camperen (ställplatser), naturreservater og unikke landsby- og naturoplevelser på din ferie.

Se Go Nature Market og Premium GoNatureTrip med vores bedste forslag til aktiviteter og steder at besøge på jeres ferie i autocamper i Sverige.

Flere autocampere og turtips med autocamper