Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Tosselilla Sommerland

(Svensk: Tosselilla Sommarland)

Siden er publiceret / opdateret: 31. januar 2018
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2018:
Sæsonen går fra 2/6 til 26/8, dog med enkelte lukkedage ind imellem. Se åbningstider og -dage på Tosselillas egen hjemmeside.
AdresseAdresse Adresse
Tosselilla Sommarland
Svampakorset
273 97 Tomelilla
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.5543
Longitude : 13.9019
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Tosselilla Sommerland med aktiviteter for børn


Vandland og forlystelsespark

Skånes største forlystelsespark Tosselilla Sommerland er både vandland og forlystelsespark med over 50 aktiviteter for børnene. Hovedattraktionen er vandlandet med forskellige vandruchebaner og pools.

Vandlandet

De større børn kan prøve den 115 meter lange vandruchebane Hyper, der har en faldhøjde på 18 meter, og hvor hastigheden når op på ca. 50 km/t. Med i alt 13 forskellige nedfarter byder vandlandet også på sjov for de mindre børn. En af hovedattraktionerne i Tosselilla Sommerland er en stor pool, der byder på 24 grader varmt vand og ren afslapning. Også for de helt små børn er der varme pools.

Overnatning nær Tosselilla SommerlandGo-cart-bane og meget mere

Tosselilla Sommerland byder på andet end vand. Her er en go-cart-bane for lidt større børn (over 150 cm høje), og en bane med mini-go-card for de mindre børn (120-150 cm høje). Midt i Tosselilla Sommerland ligger en mindre sø, hvor børnene kan ro i robåd eller sejle i kano. Prøv også den 10 meter høje klatrevæg, hoppepuden, klatreborgene og alle de mange andre aktiviteter. Når indgangen er betalt, kan børnene frit prøve hvad de har lyst til. I parken findes grills med trækul og tændvæske, hvis I har lyst til at grille jeres medbragte pølser mv. I kan også købe en grillpakke med kød og brød i Pizzastugan.

SE OGSÅ

Børneaktiviteter i det sydlige Sverige

Tarzanskoven

Lidt i udkanten af Tosselilla Sommerland ligger tarzan-skoven, hvor børnene kan balancere og svinge sig i reb, spille minigolf, opleve en lille indianerby, m.v.

Billetter

Køb evt. billetten online på Tosselilla Sommerlands hjemmeside, så skal I ikke stå i kø, men kan benytte VIP-indgangen, når I ankommer.

Her finder du Tosselilla Sommerland

Tosselilla Sommerland ligger vest for Tomelilla og ca. 17 km nordøst for Ystad.