Tosselilla Sommerland ved Tomelilla

(Svensk: Tosselilla Sommarland)

Siden er publiceret / opdateret: 6. marts 2024
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2024:
Tosselilla har åbent fra lørdag 1/6 til mandag 12/8, dog er der dage i juni, hvor Tosselilla har lukket. Se åbningstider og -dage på sommerlandets eget website under Links.
AdresseAdresse Adresse
Tosselilla Sommarland
Svampakorset
273 97 Tomelilla
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.5543
Longitude : 13.9019
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Tosselilla Sommerland med aktiviteter for børn


Vandland og forlystelsespark

Skånes største forlystelsespark Tosselilla Sommerland er både vandland og forlystelsespark med over 50 aktiviteter for børnene. Hovedattraktionen er vandlandet med forskellige vandruchebaner og pools.

Vandlandet

De større børn kan prøve den 115 meter lange vandruchebane Hyper, der har en faldhøjde på 18 meter, og hvor hastigheden når op på ca. 50 km/t. Eller den 170 meter lange vandruchebane med fuld fart fra start til slut. Med i alt 13 forskellige nedfarter byder vandlandet også på sjov for de mindre børn. En af hovedattraktionerne i Tosselilla Sommerland er en stor pool, der byder på 24 grader varmt vand og ren afslapning. Også for de helt små børn er der varme pools.

Overnatning nær Tosselilla SommerlandGo-cart-bane og meget mere

Tosselilla Sommerland byder på andet end vand. Her er en go-cart-bane for lidt større børn og en bane med mini-go-card for de mindre børn. Midt i sommerlandet ligger en mindre sø, hvor børnene kan ro i robåd eller sejle i kano. Prøv også den 10 meter høje klatrevæg, hoppepuden, klatreborgene, ballongyngen. minibilerne og alle de mange andre aktiviteter. Når indgangen er betalt, kan børnene frit prøve hvad de har lyst til. I parken findes grills med trækul og tændvæske, hvis I har lyst til at grille jeres medbragte pølser mv. I kan også købe en grillpakke med kød og brød i Pizzastugan.

SE OGSÅ

Børneaktiviteter i det sydlige Sverige

Tarzanskoven

Lidt i udkanten af Tosselilla Sommerland ligger Tarzan-stigen, hvor børnene kan balancere og svinge sig i reb, spille minigolf, opleve en lille indianerlejr, m.v.

Billetter

Køb evt. billetten online på Tosselilla Sommerlands website, så skal I ikke stå i kø, men kan benytte VIP-indgangen, når I ankommer.

Her finder du Tosselilla Sommerland

Sommerlandet ligger vest for Tomelilla og ca. 17 km nordøst for Ystad.