Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Moderna Museet Malmö

Moderna Museet Malmö

Moderna Museet Malmö. Foto: © Åsa Lundén / Moderna Museet

Siden er publiceret / opdateret: 21. oktober 2022
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2022:
Moderna Museet Malmö har åbent følgende datoer og tidspunkter, men covid-19 kan betyde ændrede åbningstider. Se kunstmuseets eget website under Links.

Tirs og fre: 10-20.
Ons, tors, lør, søn: 10-18.

Lukket 1/1, 18/4, 6/6, midsommeraften, 24/12-26/12, 31/12.
Øvrige helligdage: Se kunstmuseets eget website.
AdresseAdresse Adresse
Moderna Museet Malmö
Ola Billgrens plats 2–4
(hed tidligere Gasverksgatan 22)
Malmö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.6047
Longitude : 13.0093
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Kunstmuseum indrettet i tidligere turbinehaller

Moderna Museet - med en afdeling i Malmø og en i Stockholm - er et af Europas førende kunstmuseer for moderne kunst. Moderna Museet Malmö har til huse i Malmø elværks gamle turbinehaller fra begyndelsen af 1900-tallet i det centrale Malmø ca. 10 minutters gang fra Centralstationen.

Det samlede udstillingsareal på Moderna Museet Malmö er omkring 800 kvadratmeter og opdelt i mindre gallerier omkring den store turbinehal. Desuden har museet en afdeling på omkring 100 kvadratmeter til pædagogisk virksomhed for børn og unge.

Udstilling på Moderna Museet Malmö
Fra udstillingen "Skymningsland" gruppeudstilling efterår 2022 - forår 2023. Udstillingen handler om at stå på tærkslen til det ukendte: Kombinationen af økologisk, geopolitisk og demokratisk krise har ført til en erkendelse af, at verden og hverdagen, som vi kender den, ikke kan fortsætte på samme måde. Foto: © Moderna Museet Malmö

Caféen i Moderna Museet Malmö
Moderna Museet Malmö Café. Foto: © Åke E:son Lindman


Udstillingerne

Moderna Museet Malmö viser ca. tre større udstillinger om året af svensk og international samtidskunst, moderne kunst og kunst fra starten af 1900-tallet og frem til i dag. Klik ind på museets eget website under Links for at se aktuelle udstillinger.

Moderna Museet Malmö er søstermuseum til Moderna Museet Stockholm, og de to museer har en omfattende kunstsamling, der dækker hele 1900-tallet, værker der indgår i udstillingerne sammen med samtidskunst og moderne kunst.

SE OGSÅ

Flere kunstmuseer i Skåne

Butik

Museumsbutikken har et stort udvalg af bøger om kunst, fotografi, design m.m. Desuden er her café.