Dunkers i Helsingborg

Dunkers

Foto: Ulf Celander

Siden er publiceret / opdateret: 22. januar 2024
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2024:
Dunkers Kulturhus (ikke udstillingerne) har åbent følgende tidspunkter. Bemærk at udstillingerne har andre åbningstider end kulturhusets åbningstid, se Dunkers eget website under Links.

Man-tors 8-20.
Fre 8-19.
Lør-søn 11-17.
AdresseAdresse Adresse
Dunkers
Kungsgatan 11
251 89 Helsingborg
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.0458
Longitude : 12.69
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Et hus med mange aktiviteter

Dunkers Kulturhus på kajpromenaden i det centrale Helsingborg er et stort center for kunst og kultur: samtidskunst, historieformidling, debatter, scenekunst og meget andet. Kulturhuset rummer et kunstmuseum med skiftende udstillinger på det omkring 3000 kvm store udstillingsareal, en teaterscene og koncertsal med 360 pladser, Helsingborgs Kulturskole, café, butik, lokalhistorisk udstilling, m.v.

Kunsthal med skiftende udstillinger

Kunsthallen er fordelt på 4-5 udstillingsrum, hvor du kan opleve alt fra fotografi og videokunst til installationer. Læs om aktuelle udstillinger på kulturhusets eget website, se Links.

RumEtt Dunkers Kulturhus
Fra udstillingen Nordisk Salong. Foto: Dunkers Kulturhus

Overnatning nær Dunkers i HelsingborgMed udsigt til havnen

Dunkers Kulturhus er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon og opkaldt efter industrimanden Henry Dunker (1870–1962), som var en af Sveriges rigeste personer og som har doneret midler til at opføre huset. Fra husets café er der fin udsigt over havnen i Helsingborg.

Flere billeder

Dunkers Kulturhus - Fotogalleri

SE OGSÅ

Flere kunstmuseer i Skåne