Tosselilla vandland og forlystelsespark

(Svensk: Tosselilla Sommarland)

Siden er publiceret / opdateret: 5. januar 2023
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2023:
Tosselilla har åbent fra lørdag 3/6 til søndag 13/8, dog er der dage i juni, hvor Tosselilla har lukket. Se åbningstider og -dage på sommerlandets eget website under Links.
AdresseAdresse Adresse
Tosselilla Sommarland
Svampakorset
273 97 Tomelilla
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.5543
Longitude : 13.9019
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Tosselilla har vandland, tivoliland, sommerleg, Gokartbane og meget mere


Masser af aktiviteter

Skånes største forlystelsespark Tosselilla Sommerland er et vandland og en forlystelsespark med over 50 aktiviteter for både store og små børn. Ud over vandlandet med mange aktiviteter kan børnene prøve klatreborge, hoppepuder, sejle i kano, køre i radiobiler og meget andet.

Vandlandet

Om sommeren er hovedattraktionen vandlandet med 13 forskellige vandrutsjebaner og opvarmede pools.

De større børn kan prøve den 115 meter lange vandruchebane Hyper, der har en faldhøjde på 18 meter, og hvor hastigheden når op på ca. 50 km/t. Eller den 170 meter lange vandruchebane med fuld fart fra start til slut. En af hovedattraktionerne i Tosselilla Sommerland er en stor pool, der byder på 24 grader varmt vand og ren afslapning. Også for de helt små børn er der varme pools.

Tosselilla Sommerland - forlystelsespark og vandland


Gokart-bane og meget mere

Tosselilla Sommerland byder på andet end vand. Go-card-banen er for lidt større børn (mindst er 150 cm høje). Radiobilerne er for børn over 12 år (120 cm høje), men de mindre børn kan også prøve som passager hos en voksen. Midt i Tosselilla Sommerland ligger en mindre sø, hvor børnene kan ro i robåd eller sejle i kano. Prøv også den 10 meter høje klatrevæg, hoppepuden, klatreborgene, ballongyngen, karrusellen, minibilerne og alle de mange andre aktiviteter. Når indgangen er betalt, kan børnene frit prøve, hvad de har lyst til. I parken findes grills med trækul og tændvæske, hvis I har lyst til at grille jeres medbragte pølser mv. I kan også købe en grillpakke med kød og brød i Pizzastugan.

SE OGSÅ

Flere børneaktiviteter i det sydlige Sverige

Tarzanskoven

Lidt i udkanten af Tosselilla Sommerland ligger tarzan-stigen, hvor børnene kan balancere og svinge sig i reb, spille minigolf, opleve en lille indianerby, m.v.

Billetter

Køb evt. billetten online på Tosselilla Sommerlands website, så skal I ikke stå i kø, men kan benytte VIP-indgangen, når I ankommer.

Overnatning nær Tosselilla Sommerland