Klinta Camping ved Borgholm på Øland

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Klinta Camping
Klinta Bodars Väg 20
387 52 Köpingsvik
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.88423
Longitude : 16.72356
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Beliggenhed

Klinta Camping er beliggende i Köpingsvik ved en af Ølands bedste sandstrande, blot nogle kilometer fra byen Borgholm.

Camping for hele familien

Klinta er en firestjernet campingplads med gode standpladser til campingvogne, autocampere og telte. Vi har også hytteudlejning med fem forskellige typer campinghytter at vælge imellem, hvilket betyder, at vi har hytter, der passer til de flestes krav. I vores butik har vi et bredt udvalg af de ting, vores campinggæster har brug for.

Åbningstider 2020

Klinta Camping har åbent 17. april - 27. september.

Klinta Camping


Campingen

Vi har omkring 400 standpladser til campingvogn, autocamper eller telt. Området er opdelt i seks mindre områder, som skaber hyggelige private rum. Du kan vælge standplads med eller uden elektricitet, med vand og afløb eller uden.

Campinghytter

På Klinta Camping tilbyder vi 24 campinghytter i fem forskellige kategorier. Vores største hytter har masser af plads til op til 12 personer, og de mindre hytter er egnet til fire personer. De fleste af vores hytter er blevet renoveret i de senere år. Alle hytter ligger i gåafstand til den dejlige strand, legepladser, reception og butik mv. Samtlige hytter har egen terrasse / veranda med havemøbler. Ved hver hytte er der også plads til en bil. Kæledyr er velkomne i de fleste af vores hytter. Bemærk, at i højsæsonen udlejer vi kun hytterne på ugebasis fra lørdag til lørdag, resten af året udlejer vi dem både for en nat / flere nætter og en hel uge.

Priser 2020

Priseksempel i højsæsonen:
Standplads til fx campingvogn eller autocamper: 240-260 SEK pr. nat inklusiv el.
Se alle priser på vores egen webside - linket herunder.

Klinta Camping logo

Kontakt

Tlf. (0046) 485 721 56
E-mail: info@klinta.se
Booking: www.klinta.se