Besøg landsbyer og tag på gårdbesøg. Lej autocamperen i Jönköping eller Gøteborg

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Udlejningen sker bl.a. fra Jönköping.
GPSGPS GPS
Latitude : 57.7734
Longitude : 14.1733
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Beøg en bondegård i din autocamper


Lej en autocamper og besøg landsbyer og bondegårde med friluftsaktiviteter. Køb lokalt producerede råvarer og lav mad i det fri. Tag en kaffepause på en gårdcafé.

Lej autocamper i Jönköping eller Gøteborg

Lej en camper hos Daylight Husbilscenter i Jönköping eller Gøteborg. Udlejningen i Jönköping har åbent forår fra april, og efterår 16/8-15/10, men lukket 15/6-15/8. Du kan dog altid aflevere autocamperen i Jönköping, hvis du har lejet den inden 15/6. I de to måneder 15/6-15/8 har vi kun udlejning i Gøteborg.

Vores autocampere har vi nøje udvalgt og er blandt de mest kendte mærker. Vælg mellem mange forskellige planløsninger til par, familier og vennegrupper. Hos os finder du alt fra campere til to personer op til campere med seks siddepladser og sovepladser.

En unik mulighed for at opleve landsbyer og bondegårde i autocamper

Vi samarbejder med gårde, der tilbyder fiskeri og friluftsaktiviteter som vandring, cykling i historiske miljøer, bagning af boller osv. Nyd drivhuse med økologiske afgrøder og lev livet på landet. Du kan også købe æg, kaffe og kage på en gård, købe lokalt producerede afgrøder og prøve at lave mad i det fri. Læs mere på vores samarbejdspartner Go Nature Trip og Go Nature Market - se links til Go Nature Trip og Go Nature Market nederst på siden.

Lej en autocamper og kør ud på landet
Foto: Michael Kleeman, fishing-in-sweden.com. Ställplats på hemmapahult.se, gård i Adelöv, Jönköpings län


Vælg mellem forskellige modeller autocampere

Vi har autocampere i forskellige størrelser og indretninger, for eksempel campere med alkove og halvintegrerede campere (kategori Kompakt). Vi tilbyder bl.a. campere med rummelige køjesenge til de mindre børn, dobbeltseng bag i bilen til de helt små børn, og vores camper - kategori Stor - der har ekstra siddeplads i opholdsrummet. Vores modeller i kategorierne Familie, Rummelig og Stor tager op til seks personer til kørsel og overnatning.

Alle vores autocampere har cykelholder, og kategori Rummelig har store opbevaringsrum, så I kan medbringe særligt udstyr.

Hos os er det nemt og bekvemt at leje autocamper

Hvis I ankommer i bil, kan I lade den stå sikkert hos os i hele lejeperioden.

Kontakt os for yderligere information og priser

Daylight Husbilscenter AB
Tlf. (0046) 361 222 33
E-mail: info@daylighthusbil.se
Web: www.daylighthusbil.se
Facebook: Mød os på Facebook

Facebook rejsetips:
https://www.facebook.com/GoNatureTrip
https://www.facebook.com/GoNatureMarket

Se Go Nature Trip hvor du kan læse mere om oplevelser i landsbyer og på bondegårde og den svenske natur.

Se også Go Nature Market og Premium GoNatureTrip med vores bedste forslag til aktiviteter og steder at besøge på jeres ferie i autocamper i Sverige. Vi anbefaler, at I kigger på "The local green trip" for bæredygtig ferie.

Flere autocampere og turtips med autocamper