Lej tipi-boplads med kano i Småland. Hund tilladt

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Vartorp Gård
363 33 Rottne
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.0709
Longitude : 14.9294
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Vartorp campingplads i Småland


Her kan I padle kano eller kajak, bade og fiske

Vartorp Gård finder du i hjertet af Småland, 25 km nord for Växjö og 3,5 time fra København. Gården ligger netop hvor Mörrumsån løber ud i Övrasjön. Det betyder masser af vand til padling i kano eller kajak, badning og fiskeri.

Åbningstider 2023

Maj - september. Bemærk at vi ikke er en campingplads i traditionel forstand, hvilket betyder, at du ikke kan medtage dit eget telt eller egen campingvogn.

Bo i rigtige tipier

På Vartorp Gård kan du blive barfodsindianer og leje din helt egen tipi-boplads til fire personer. Bopladserne ligger spredt mellem træerne i vores skovpark – lige ned til en sø.

Længes du efter det enkle og basale samt en masse frisk luft, så er tipi-ferie lige noget for dig. Du får her en oplevelse af vildmarksliv under trygge forhold. Alt praktisk, som er nødvendigt for liver som ”barfodsindianer” vil du finde i tipierne, det eneste du behøver at medbringe, er en god sovepose – og måske lige en tandbørste!

Hygge omkring lejrbål på Vartorp campingplads i Småland


Din egen tipi-boplads (til 4 personer) med kano

Du lejer en selvstændig boplads med adgang til to tipier (samer/indianer telte) og kano.

Den ene tipi er en såkaldt køkken-tipi: En traditionel tipi bygget af rafter som bl.a. rummer en særlig finsk grill. Her kan du koge din kaffe og lave mad over de varme gløder. Der er køkkenbord, borde og bænke og alt nødvendigt husgeråd.

Den anden tipi er en sove-tipi til 4 personer, som du selv skal sætte op der, hvor I gerne vil bo. Pladserne ligger spredt og der er langt til "naboen". Der er let selv at sætte sove-tipien op. Sove-tipien har indertelt, underlag og myggenet, så man kan sove i fred for myg og knort (kvægmyg). I denne tipi findes fire sovepladser med ”Base Camp-underlag”, så man sover behageligt. Sommer-soveposer er også med i lejen, men tag egne med hvis I kommer forår eller tidligt efterår. Under sengene er der opbevaringsbokse til hjælp for at holde ’teltorden’. Til hver boplads hører et havemøblement. I lejen indgår desuden en trækvogn til transport af bagage, brænde og børn! Det er tilladt at have sin hund med, blot den er i snor. I har adgang til wc og bad.

Kano er med i lejen

Kano og redningsvest er med i "pakken".

Vi har seks tipi-bopladser

De seks bopladser er oppe fra maj til september.

Hold teltferie i tipi i Sverige, også for lejrskole


Anderledes konference/lejrskole i tipier

Vi arrangerer konferencer og lejrskoler og lignende. I bliver indkvarteret på tipi-bopladserne. En kæmpetipi huser jer alle til møder, undervisning, samvær og måltider. Forskellige aktiviteter kan indgå. Ring og få et tilbud. Læs mere om Konference på Vartorp.

Overnat på vores vandrehjem

Er du ikke til ”tipi-liv”, kan du også få fast tag over hovedet. Vi har Smålands mindste og hyggeligste vandrehjem, synes vi selv, se Vartorp Gårds Vandrehjem og B&B.

Priser tipi-camping + kano

1000 svenske kr. (SEK) for første nat.
600 SEK pr. efterfølgende nat.
3900 SEK pr. uge ved 4 personer.
200 SEK pr. nat pr. ekstra person ud over 4.

Rabat hvis I kun er 2 personer, se vores website.

Kontakt

Siri Ek
Tlf. (0046) 70 540 70 71
E-mail: vartorp@gmail.com
Web: www.vartorp.se

Teltferie i tipi