Oxgården i Vimmerby for børnefamilier

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Oxgården
Bullerbygatan 2
598 34 Vimmerby
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.677
Longitude : 15.85268
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Bo lige ved Astrid Lindgrens Verden

Bo midt i begivenhedernes centrum. Når du bor på Oxgården, er du tæt på alt. Astrid Lindgrens Verden ligger mindre end fem minutters gang fra os, og til Astrid Lindgrens Näs er der ca. 200 meter. Vil I ind på torvet i Vimmerby, er det blot en gåtur på 15 minutter.

Oxgården er for børnefamilier

Oxgårdens gårdsplads er helt bilfri og et sikkert og venligt børnemiljø, her er et dejligt legemiljø for børnene. I hovedbygningen ligger vores reception og restaurant. I receptionen kan du bestille en morgenmadskurv eller købe is, kaffe og friskbagt brød mv. Vores restaurant tilbyder familievenlige menuer som taco / thai-buffeter og pandekager med syltetøj og flødeskum. Hvis I foretrækker at spise i jeres eget hus, er der mulighed for take away. Uanset om du rejser sammen med din familie eller med venner og familie, er det nemt at slappe af på Oxgården. Vores gårdsplads har mange solrige terrasser og flere store grillområder.

Eget byhus til 5-6 personer eller 7-8 personer

På Oxgården kan I vælge at bo i eget byhus til 5-6 personer eller 7-8 personer. I betaler for hele huset og ikke det antal personer, I er. Vi kan dog også tilbyde mindre huse til 4 personer eller et stort til 12 personer. Se vores website for muligheder.

Oxgården i Vimmerby

Oxgården i Vimmerby
Vælg mellem vores byhuse til 5-6 personer og til 7-8 personer.


Video: Oxgården i Vimmerby. Varighed 2:52 min. Fra YouTube


Astrid Lindgrens verden

Oxgården har sin egen gratis parkering med P-pladser til alle vores gæster. For at undgå bilkøer og P-afgifter i Astrid Lindgrens Verden er det derfor nemmest at sætte bilen på Oxgården og gå den korte vej til parken.

Priser

Se priser ved at gå ind på vores website - se linket herunder - og klikke på "Boka boende" for at se pris for den periode og antal personer, I ønsker ønsker at ankomme.

Kontakt

Oxgården
Tlf.: (0046) 492 188 70
E-mail: info@oxgarden.se
Web: www.oxgarden.info

Oxgården i Vimmerby