Lej autocamper alkove til børnefamilie eller gruppe som rejser sammen

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Udlejningen sker bl.a. fra Jönköping.
GPSGPS GPS
Latitude : 57.7734
Longitude : 14.1733
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Lej autocamper i Jönköping eller Gøteborg

Lej en autocamper hos Daylight Husbilscenter i Jönköping eller Gøteborg med mulighed for at tilkøbe 24/7 support, hvor I kan kontakte os døgnet rundet, hvis der opstår et problem.

Udlejningen i Jönköping har åbent forår fra april og efterår 16/8-15/10, men lukket 15/6-15/8. Du kan dog altid aflevere camperen i Jönköping, hvis du har lejet den inden 15/6. I de to måneder 15/6-15/8 har vi kun udlejning i Gøteborg.

Lej autocamper i Sverige

Lej autocamper i Sverige


Kategori Familie, Rummelig eller Stor op til 6 personer

Vi har autocampere i forskellige størrelser og indretninger med alkove. Alle vores campere har cykelholder, og mange har rummelige opbevaringsrum. Vi udlejer også barnestole, som er beregnet på autocampere. Kontakt os gerne og hør nærmere.

Kategori Familie
Vores kategori Familie autocamper er perfekt til en familie på 4-6 personer. Autocamperen har dobbeltseng til to personer i alkoven foran. Længst bagerst i camperen findes køjesenge, og midt i bilen en siddegruppe som kan omdannes til en ca. 120 cm bred dobbeltseng.

Kategori Rummelig
Vores kategori "Rymlig" har normalt tre dobbeltsenge og er typisk indrettet således: Foran i alkoven findes en dobbeltseng til to personer. Længst bagerst i camperen findes desuden en dobbeltseng, og midt i bilen kan siddegruppen omdannes til en ca. 120 cm bred dobbeltseng. Autocamperen har desuden et stort opbevaringsrum som kan bruges til f.eks. specialcykler eller en lille knallert.

Kategori Stor
Vores kategori Stor autocamper er en ekstra rummelig camper med plads til 6 personer (enkelte til 7 personer). Foran i alkoven findes en dobbeltseng til to personer. Længst bagerst i camperen findes køjesenge. Midt i bilen kan siddegruppen omdannes til en dobbeltseng og en enkeltseng.

Udstyr for alle tre kategorier

Alle vores autocampere har cykelholder, og mange har rummelige opbevaringsrum. Vi udlejer barnestole som er beregnet på autocampere. Kontakt os gerne og hør nærmere.

Fakta om de tre kategorier

Ved kørsel: 6 siddepladser (med sikkerhedsseler).
Ved spisning i bilen: Siddepladser til 4-5 personer i siddegruppe afhængig af autocamper.
Sovepladser: 6 personer.
Kræver kørekort B.

Lej autocamper i Sverige


Hos os får du øget tryghed og større sikkerhed, når du lejer en autocamper

Vores autocampere er altid serviceret og gennemgået, inden du henter bilen. For at du nemt kan håndtere camperen, får du en komplet instruktion i alle dens funktioner, når du henter den.

Vi tager det fulde forsikringsmæssige ansvar og tilbyder fuld support i hele din lejeperiode.

Hvis I ankommer i bil, kan I lade den stå sikkert hos os i hele lejeperioden.

Kontakt os for yderligere information

Daylight Husbilscenter AB
Tlf. (0046) 361 222 33
E-mail: info@daylighthusbil.se
Web: www.daylighthusbil.se
Facebook: Mød os på Facebook

Facebook rejsetips:
https://www.facebook.com/GoNatureTrip
https://www.facebook.com/GoNatureMarket

Flere rundrejsetips til ferien i autocamper

Se Go Nature Market og Premium GoNatureTrip med vores bedste forslag til aktiviteter og steder at besøge på jeres ferie i autocamper i Sverige.

Flere autocampere og turtips med autocamper