Hälleviks Camping nær Sölvesborg

(Annonce)
Hälleviks Camping
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hälleviks Camping
Campingvägen 41
294 95 Sölvesborg
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.01149
Longitude : 14.71864
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Camping i Listerlandet nær Sölvesborg

Hälleviks Camping ligger i Listerlandet sydøst for Sölvesborg og tæt på den lille havneby Nogersund, hvorfra der er båd til Hanö.

Åbningstider 2020

Hälleviks Camping har åbent hele året. Højsæson er 17. juni til 17. august.

Campingpladsen

Campingpladsen har 310 standpladser på 100-200 kvm til autocampere eller campingvogne, hvoraf ca. 300 er med elektricitet. Desuden har campingen en teltplads. Her er også 15 campinghytter i forskellige modeller og ni ferielejligheder. Campingpladsen har tre fuldt udstyrede servicebygninger, flere legepladser og et åbent græsareal ved havet med bålplads og bænke. Campingområdet er omgivet af et fredet område, strande, et sportscenter og friluftsbadet Hälleviksbadet.

Campingpladsen har 310 standpladser

Hälleviks Camping ligger nær et åbent græsareal ved havet


Hytter i flere størrelser

Vi har otte campinghytter på 12 kvm til fire personer. Hytterne har lille køkken med komplet køkkenudstyr. Desuden har vi fire to-sengshytter på 10 kvm med de samme servicemuligheder som ovenfor. I kan også vælge hytter med toilet og bad. Vi har tre hytter med bad, toilet og køkken. En af hytterne har to senge, den anden type har dobbeltseng og en hems med seng.

Campingen har otte campinghytter
Traditionel campinghytte

Storstuga på 36 kvm
"Storstuga" på 36 kvm


Hvis man ikke vil tilberede sin mad inde i hytten, er man velkommen til at benytte fælleskøkkenet i en af servicebygningerne. Der er bad og toilet nær hytterne.

Vores største hytte kaldes "Storstuga" og er på 36 kvm. Den har to soveværelser og et køkken og er udstyret til seks personer. Hytten har dyner, hovedpuder (medbring selv sengelinned), komplet køkkenudstyr samt bruser og wc.

Oplevelser i området

Nærområdet og Blekinge byder på masser af oplevelsesmuligheder. Fra den nærliggende havneby Nogersund der er båd til Hanö. Karlskrona har en fantastisk skærgård bestående af 1650 øer og skær. Besøg også Kreativum i Karlshamn, Børnenes Gård i Karlskrona eller Eriksberg vildt- og naturpark nær Karlshamn. 10 minutter fra campingen findes godt fiskevand, hvor du afhængigt af årstid kan fange hornfisk, torsk og fladfisk. Om sommeren kan I besøge frilufstbadet Hälleviksbadet kun 300 meter fra campingen. Hälleviksbadet har bl.a. et stort bassin på 50 x 17,5 meter og en dybde på 1,20 meter, vandrutchebane, beachvolleybane mv.

Priser 2020

Priseksempler i højsæsonen:
- Standplads til telt, campingvogn eller autocamper: 320 svenske kr. (SEK) + elektricitet pr. nat.
- Elektricitet: 45 SEK pr. nat.
- 4-personers campinghytte på 10 kvm: 650 SEK pr. nat.
- Stor hytte på 36 kvm med køkken, toilet mv.: 1200 SEK pr. nat.

Se flere priser på vores website - se link herunder.

Kontakt

Hälleviks Camping
Tlf.: (0046) 456 527 14
E-mail: info@hallevikscamping.se
Web: www.hallevikscamping.se
Book online: Book camping, hytte mv.


Hälleviks Camping ligger nær et åbent græsareal ved havet