Ødegård vest for Vimmerby til 8 personer

(Annonce)
Ødegård vest for Vimmerby
Maksimér
Kort over sydsverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.67208
Longitude : 15.45759
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Ødegård ca. 30 km vest for Vimmerby

Ødegården ligger i den lille landsby Åreryd (med ca. 10 huse) nær Ingatorp, ca. 30 km fra Vimmerby. Gården er omgivet af skov, enge, stengærder og en dejlig have. Klik på det lille kort (eller globus-ikon på mobil) - og vælg satellitvisning - for at se husets beliggenhed.

Ødegård til 8 personer

Boligen er ca. 150 kvm. stor. I stueetagen er der et stort køkken med plads til at sidde og spise samt en stue med pejs. På samme etage findes to soveværelser med to enkeltsenge i hvert værelse. Badeværelset ved siden af ​​køkkenet har toilet, bruser og vaskemaskine. Trappen op til øverste etage er stejl og har smalle trin. Ovenpå er der to soveværelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge.

Astrid Lindgrens verden i Vimmerby ligger 30 km væk, og der er også Astrids barndomshjem Näs, der holder åbent om sommeren. I Vimmerby er der udover Astrid Lindgrens verden også elgparken Skullaryd, hvor man kan se rådyr, elge og tage på traktorsafari. På vejen mellem Ingatorp og Vimmerby, ca. 10 km fra Mariannelund, ligger Emil Katthult og Bullerbyn. Kører man i stedet østpå, kommer man til hyggelige Eksjö, som er Sveriges bedst bevarede by med træhuse.

Husinformation

Ødegård 150 kvm
Antal soveværelser 4
Antal badeværelser 1
Personer 8
Byggeår 1835, renoveret 2000
3 km til sø
Kæledyr / hund ikke tilladt

Oplysningerne er med forbehold for evt. ændringer: Klik på den orange knap nederst på siden for at få alle og nyeste oplysninger om ødegården / feriehuset.

Ødegård vest for Vimmerby til leje

Ødegård vest for Vimmerby til leje


Ødegård vest for Vimmerby til leje

Ødegård vest for Vimmerby til leje


Priser 2022

Fra 3.400 DKK pr. uge afhængig af sæson.

Sådan booker du

Ødegården bookes hos DanCenter A/S: Klik på den orange knap for at komme til booking-siden: Start med at vælge ankomstdato for at se pris. Ledige uger er markeret med grønt.

Book din overnatning her


Se alle DanCenters svenske feriehuse her