Stort, nyrenoveret træhus med stråtag

(Annonce)
Kort over sydsverige
Stort nyrenoveret træhus med stråtag


Nyrenoveret træhus med stråtag til maks. 10-11 personer

Huset er et over 200 år gammelt næsten fuldstændig nyrenoveret træhus med stråtag. Det er ca. 160 kvm fordelt på to etager med to stuer, tre soveværelser, køkken, badeværelse med vaskemaskine, brusebad og toilet. Derudover et helt nyindrettet annex med dobbeltseng. Der er 10 sovepladser og en børneseng, alle senge med dyner og hovedpuder. Vi har som noget nyt købt Aiayu sengelinned og lækre damask håndklæder, som vores gæster kan benytte.

Huset har elektricitet og varmt og koldt vand. Det opvarmes med elpaneler, en ny brændeovn og en kakkelovn foruden en varmeblæser/ A/C enhed. Der er WI-FI via fibernet, TV med lokale kanaler, Chromecast, radio samt bøger på dansk, svensk og engelsk, brætspil og diverse legetøj. Der er som regel 4-5 cykler til fri afbenyttelse, men de er ikke altid køreklar.

Køkkenet er nyinstalleret i 2016 og er fuldt udstyret med køleskab, fryser, elkomfur, emhætte og alt køkkentilbehør, redskaber, service etc. samt opvaskemaskine. Der kan findes viskestykker og karklude, men ellers er det en god idé at tage dem med hjemmefra.

Slutrengøring er inkluderet.

Nyrenoveret træhus på 160 kvm fordelt på to etager

Huset har to stuer, tre soveværelser, køkken, badeværelse med vaskemaskine, brusebad og toilet

Hygge med brændeovn


Haven

Der er vestvendt forhave og østvendt baghave med bærbuske, æble- og pæretræ, græsplæner og blomsterrabatter. Nærmeste nabo er 500 m væk og synes ikke.

Huset har terrasse mod baghaven, og der er havemøbler til 12+ mennesker. Desuden to Weber kuglegrills. Er man flere, kan man tage spisestuestolene ud på terrassen. Der er et flot drivhus i glas, hvor alle havemøblerne får plads, og man kan derfor spise ude, selv når det regner eller er køligt.

Haven

Nyrenoveret træhus på 160 kvm fordelt på to etager


Nærområdet

Huset ligger langs en grusvej med næsten ingen trafik (kun lokale). Der ligger en fantastisk badesø 1500 m væk med badebro. Skoven, som ligger lige ved siden af, rummer masser af muligheder for vandring og bærplukning. Der er mange andre aktiviteter i området som golf, fiskeri, museer, badestrande, naturparker, hyggelige byer etc. Se mere på himmelriket100.blogspot.com (se link under "Kontakt udlejer").

Priser

Priser i danske kr. (DKK) inkl. slutrengøring, el, vand, varme, brænde samt brug af sengetøj og håndklæder.

Skoleferier og helligdage:
Uge (fredag-fredag, 7 overnatninger): DKK 12.995
Weekend (fredag - søndag, 2 overnatninger): DKK 5.495

Øvrige perioder:
Uge (fredag-fredag, 7 overnatninger): DKK 8.995
Weekend (fredag - søndag, 2 overnatninger): DKK 4.595

Kortere eller længere udlejninger er muligt - aftales per gang.
Huset udlejes hele året.
Se øvrig information på himmelriket100.blogspot.com (se link under "Kontakt udlejer").

Kontakt udlejer

Jakob Bergendorff
Mail jakob.bergendorff@gmail.com
Alle henvendelser besvares inden for 24 timer.

For mere information om huset, se himmelriket100.blogspot.com

Se mere på Facebook: www.facebook.com/himmelriket100