Sommerhus i første række ved sø med skovidyl

(Annonce)
Sommerhus i første række ved sø med skovidyl
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Leons Väg 6
282 92 Västra Torup
Skåne
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.12481
Longitude : 13.46131
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Hus med dejlig uforstyrret søudsigt i et roligt område

Sommerhuset ligger i Skåne, kun 1,5 time fra København med nem adgang via gode veje. Det ligger i en skov og har en dejlig uforstyrret søudsigt i et roligt område ca. 3 km fra vej 21. Nærmeste huse ligger i behagelig afstand, og der er en fin badestrand med sand ca. 200 meter fra huset.

Man kan fiske, ro og bade i søen som også er et fuglereservat. I skoven kan man plukke jordbær, hindbær, blåbær og nogle af de allerbedste spisesvampe som Karl-Joan og kantarel – ofte i store mængder. Der er gode indkøbsmuligheder i både Pertorp og Tyringe og en del gode udflugtsmuligheder i nærheden som fx Skånes Dyrepark, Hovdala slot, Wanås Slot, Söderåsens Nationalpark og Tykarpsgrotten. Huset ligger i området Perstorpsøerne som er forbundet med masser af velholdte grusveje der er velegnet til både cykler, gående eller bilkørsel. Ca. 2 km fra huset ligger Perstorps golfklub som er åben for gæster.

Sommerhus i første række - køkkenet

Sommerhus i første række - opholdsstue


Sommerhus fra 2009 til 4 personer

Huset er bygget i 2009, er velholdt og 90 kvm stort. Det har to gode soveværelser, stort køkkenalrum, et flisebelagt badeværelse og entre. Der er panoramaudsigt over søen gennem ekstra store vinduer i stuen samt en karnap. Huset har et voksensoveværelse med en dobbeltseng og et børneværelse med en Flexakøjeseng. I stuen er der en hjørnesofa, som en enkelt voksen kan sove på. Dynerne i soveværelserne er 220 cm lange og ekstradynen er 200 cm lang.

Sommerhus i første række ved sø


Veludstyret hus

Køkkenet er veludstyret: opvaskemaskine, ovn, glaskeramisk komfur, mikrobølgeovn, køleskab, fryser, elkedel, kaffemaskine, pressekande og gode knive. Desuden indeholder huset bruser, vaskemaskine, tørretumbler, fjernsyn (med overvejende tyske kanaler), dvd-afspiller, ubegrænset internet, WII, brætspil, legetøj, bøger, Triptrap højstol, badeværelsesskammel, babybadekar, potte og en weekendseng inkl. madras til en eventuel baby, dog uden babydyne.

Der er gulvvarme, men hvis man har brug for at få varme i huset lidt hurtigere, kan man tænde for en af de to kraftige varmeblæsere. Huset er bygget til at være allergivenligt. Husdyr og rygning er derfor ikke tilladt inde i huset.

Robåd er med i lejen


Naturgrund og robåd ved søen

Der er en robåd og redningsveste til både børn og voksne. Huset ligger på en naturgrund med god plads til boldspil. Der er desuden en sandkasse, et gyngestativ, havemøbler, webergrill, ildsted og en 100 kvm stenterrasse med kig ud til søen. Bemærk, at i sommerperioden er der forbud mod åben ild i hele området, men det er tilladt at i grille på terrassen, hvis man udviser ansvarlighed.

Priser 2021 pr. uge

Højsæson
Juni-august: Lørdag kl.16 - lørdag kl. 10: 7800 DKK.

Mellemsæson
Maj og september, påske og efterårsferie: Lørdag kl. 16 - lørdag kl. 10: 6500 DKK.

Lavsæson
Jan-april: Lørdag kl. 16 - lørdag kl. 10: 5500 DKK.

Vilkår
20 procent betales ved bookning og resten senest 4 uger før.
Depositum 1.000 DKK.
I skal selv medbringe sengelinned og håndklæder, håndklæder, viskestykker og karklude.

Kontakt udlejer

Anne Ambelas Skjøth (er dansker)
E-mail: anne.skjoth@gmail.com