Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Bo på bondegård i Österlen i Skåne

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Österlenvägen 873
Hagestad
271 77 Löderup
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.4303
Longitude : 14.1201
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Bondegårdsferie i Österlen


Nær strande, natur og mange seværdigheder

Gården ”Karnas undantag” ligger i Hagestad radby i det sydøstlige Skåne, 20 km øst for Ystad og seks km fra kysten. Det tager en time og tyve minutter at køre hertil i bil fra København. Omgivelserne byder på strande, natur og mange seværdigheder.

Hus på gården til maks. 7-9 personer

I bor i et rummeligt hus på 140 kvm fra omkring år 1900. Huset ligger på vores landbrug, hvor vi har planteavl (korn, sukkerroer og asparges).

Bondegårdsferie er familieferie
I bor i eget hus på 140 kvm fra omkring år 1900


Huset har tre soveværelser med i alt syv senge samt en ekstraseng. Desuden er der barneseng og en tremmeseng. Huset har to toiletter med bruser og vaskemaskine. Der er køkken med komfur, køleskab, fryser, mikrobølgeovn og barnestol. Stue med tv og udgang til veranda.

Huset er perfekt til et ugeophold, men I kan også bo her en weekend eller blot en nat.

I skal selv medbringe sengelinned, håndklæder, og hvad I ellers skal bruge. Desuden skal I sørge for slutrengøringen, men vi kan også gøre rent mod betaling.

Bo på bondegård i Österlen i Skåne

Bo på bondegård i Österlen i Skåne


Årstiderne i Österlen

I Österlen er der kort afstand mellem byerne, og her er altid en spændende butik, nogle kunstnere eller en designer at besøge. Hver påske kan man tage på Österlens konstrunda, hvor de lokale kunstnere og kunsthåndværkere åbner deres atelierer for publikum. Hos de lokale butikker og turistbureauer kan man få kort og en beskrivelse af de atelierer og værksteder, der holder åbent under kunstrunden.

I maj er det sæson for friske asparges i Österlen – også på vores gård. Og restauranterne i Österlen har bl.a. Hagestads-asparges på menuen.

Ud over sol og de lange hvide sandstrande ved Sandhammaren strand, Mälarhusen og Tykeå, byder sommeren på mange aktiviteter og kulturelle oplevelser i Österlen. I Kåseberga spiser man sild og går op til Ales stenar – den store skibssætning, der ligger smukt, højt i det skånske landskab og med havet i baggrunden.

Glimmingehus er Nordens bedst bevarede middelalderborg og et spændende udflugtsmål. I september er der Æblemarked i Kivik, hvor man kan beskue det store billede på havnen lavet af æbler og deltage i den store høstfest.

Efteråret i Österlen er for det meste solrigt, varm og tørt og derfor et godt tidspunkt for en ferie eller et weekendophold. I Ystad 20 km fra gården kan man vandre i kriminalkommissær Wallanders fodspor mellem bindingsværkshusene. Eller besøg den lille by Simrishamn ligger 20 km herfra.

Priser

Højsæson uge 27-32: 7.000 svenske kr. (SEK) pr. uge.
Mellemsæson uge 25-26 og 33-34: 4500 SEK pr. uge.
Resten af året: 3.600 SEK pr. uge.
Pris pr. nat: 1.500 SEK.
Lukket november - februar.

Kontakt

Gertrud & Pelle Tufvesson
Tlf. (0046) 411 524 604
Mobil (0046) 70 241 69 78
Mobil (0046) 70 252 07 76
Fax (0046) 411 524 854
E-mail: info@karnasundantag.se
Web: www.karnasundantag.se

Bo på bondegård i Österlen i Skåne