Bo med havudsigt midt i fantastisk natur ved Hanøbugten

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Gropahålsvägen 8B
296 72 Yngsjö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.85961
Longitude : 14.23444
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Bo med havudsigt nær Åhus


Unik beliggenhed ved Helgeåen og naturreservat

Huset – som kan bruges både sommer og vinter – ligger helt unikt, lige hvor Helgeåen løber ud i Østersøen, syd for Åhus. Bag huset er et naturreservat med en fantastisk skov, og lige uden for huset kan man bade og fiske i åen. Der er få hundrede meter til en perfekt sandstrand.
Huset ligger ca. 60-70 minutters kørsel fra Malmø. Man kan tage tog til Kristianstad, ca. 20 minutters kørsel fra huset.

Feriehus til 8 personer

Huset er et traditionelt rødmalet træhus på 110 kvm fordelt på to etager. Det indeholder to soveværelser og i alt otte sengepladser. Det ene soveværelse har dobbeltseng og køjeseng. På første sal findes fire enkeltsenge. Derudover en sovesofa. Der er to badeværelser med brus, et på hver etage. Huset har stue med sofaarrangement, køkken og spiseplads til otte personer. Der er brændeovn samt el-radiatorer, og huset kan anvendes hele året. Køkkenet har komfur, ovn, køleskab (2 styk), fryser, opvaskemaskine samt vaskemaskine.

Fantastisk terrasse direkte ud mod vandet. Havemøbler og liggestole findes. Stor gasgrill (kan anvendes ved aftale herom). Fire cykler samt diverse legeting m.m. Fiskestænger (kan anvendes ved aftale herom). Der er indvendig trappe i huset.

Bo med havudsigt nær Åhus

Bo med havudsigt nær Åhus

Bo med havudsigt nær Åhus

Bo med havudsigt nær Åhus


Nærområdet

Huset ligger på en privat grusvej, ca. 800 meter fra asfaltvej. Ingen trafik, ud over de tre andre huse / naboer på vejen. Total fred og ro midt i naturen, om natten kan du nyde stjerner på himlen.

Lige foran huset er der udsigt over Helgeåens udmunding. Man kan fiske og bade i åen, eller vælge at gå de få hundrede meter til Østersøens helt perfekte sandstrand. Der kommer ganske få andre mennesker på dette stykke af stranden, som man ofte har for sig selv, også om sommeren.

Bo med havudsigt nær Åhus
Lige foran huset er der udsigt over Helgeåens udmunding

Bo med havudsigt nær Åhus


Fiskeentusiaster vil ikke skulle gå mange skridt for at smide snøren i vandet. Huske fiskekort kræves – kan købes i et lille røgeri/isbutik ca. en km fra huset.

Bag huset ligger Gropahålets naturreservat. Det består af en unik naturtype, klitter bevokset med granskov. Mange stier og løberuter. Vil man bevæge sig lidt længere væk er Åhus (10 km væk, cykelsti hele vejen) en dejlig sommerby med masser af aktiviteter, restauranter, indkøbsmuligheder og loppemarkeder.

Österlen, med alle dets attraktioner og naturoplevelser kan nås inden for 30 minutters kørsel. Der forefindes brochurer og kort med forslag til udflugter i huset.

Priser

1.750 kr. pr. nat eller 12.500 kr. pr. uge.

I højsæsonen (juli-august) udlejes huset kun som hele uger (fra lørdag til lørdag).
Lejer skal selv gøre rent. Alternativt kan slutrengøring tilkøbes efter aftale.
Lejer skal selv medbringe sengelinned samt håndklæder.
El og vandforbrug er inkluderet i prisen.
Brændeforbrug kan inkluderes ved aftale herom.

Huset udlejes hele året.
Huset udlejes i lavsæson (september-juni) kun ved minimum to overnatninger.

For sommeren 2024 er uge 28, 29, 30 og 31 ikke ledige.

Kontakt udlejer

Mads Kaysen
E-mail: mads.schou.kaysen@gmail.com

Bo med havudsigt nær Åhus

Bo med havudsigt nær Åhus
Perfekt sandstrand få hundrede meter fra huset