Sommerhus til 17 personer med pool i Västra Götaland

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
GPSGPS GPS
Latitude : 58.69801
Longitude : 12.27294
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Sommerhus ved Mellerud til 17 personer


Beliggenhed

Sommerhuset er beliggende vest for Mellerud i Västra Götaland og med de store skove og vildmarken lige rundt om hjørnet, langt fra byens trafik og støj. Husets grund er på 27600 kvm., og der er kun 50 meter til den lille sø, hvor du kan fiske både gedder og aborre.

Sommerhus til 17 personer

Ejendommen består af en hovedbygning og et smukt separat poolhus på 200 kvm. med en 70 kvm. indendørs pool, dybde 1,5 m. Her kan du også slappe af med en sauna efter en dukkert i poolen. Ved siden af ​​poolen er der et dejligt afslapningsområde med en stor sofagruppe. På kølige aftener kan du også tænde op i brændeovnen. Poolbygningen har køkken og et soveværelse med dobbeltseng samt et brusebad og toilet.

Hovedbygningens køkken har spiseplads til 20 personer. I den dejlige stue på 90 kvm. kan I se jeres yndlingsprogram på 63 "tv'et. Eller spille dart, bordtennis, bordfodbold eller billard i den anden del af rummet. Herfra ser du også ud over den lille sø. Begge huse og poolen opvarmes af solenergi og jordvarme, hvilket betyder, at elforbruget forbliver på et attraktivt niveau.

Husinformation

Sommerhus 480 kvm
Maks. 17 personer
6 soveværelser
3 badeværelser
Byggeår 1835, renoveret 2009
Kæledyr / hund ikke tilladt

Oplysningerne er med forbehold for evt. ændringer: Klik på den orange knap nederst på siden for at få alle og nyeste oplysninger om sommerhuset.

Sommerhus ved Mellerud til 17 personer

Sommerhus ved Mellerud til 17 personer

Sommerhus ved Mellerud til 17 personer


Priser 2023

Fra ca. 20.000 DKK pr. uge afhængig af sæson.

Sådan booker du

Dette sommerhus bookes hos DanCenter A/S: Klik på den orange knap for at komme til booking-siden: Start med at vælge ankomstdato for at se pris. Ledige uger er markeret med grønt.

Book din overnatning her


Se alle DanCenters svenske sommerhuse herSommerhus ved Mellerud til 17 personer