Ronneby Havscamping

(Annonce)
Ronneby Havscamping
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Ronneby Havscamping
Torkövägen 52
372 94 Listerby
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.15571
Longitude : 15.38513
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Camping i fredelige omgivelser og smuk natur

Ronneby Havscamping er en idyllisk 4-stjernet familiecamping i bugten mellem Ronneby og Karlskrona. Her kan I nyde de fredelige omgivelser og den smukke natur samtidig med, at I er tæt på alle Blekinges turistmål. Der er 15 minutter i bil til Ronneby og 20 minutter i bil til Karlskrona.

Åbningstider 2021

Ronneby Havscamping har åbent fra 9. april til 12. september.

Campingpladsen

Med i alt 241 standpladser her vi pladser for enhver smag, uanset om I kommer med autocamper, campingvogn eller telt. Mange af vores pladser ligger ved stranden med en vidunderlig udsigt over havet, men I kan også få en plads omgivet af frodig natur.

I vores hovedbygning finder man reception, butik og restaurant, og lige udenfor pool-området og gårdhaven, hvor vi i højsæsonen byder på underholdning for hele familien.

Hytter fra 10 kvm til 30 kvm

På campingen er der mange muligheder, når det kommer til indkvartering i hytte. Vi har ca. 36 hytter i varierende størrelser (10-30 kvm) placeret rundt om på campingpladsen. Hytterne har fire eller seks senge. Nogle hytter har indlagt vand, nogle har bad og toilet og nogle hytter er mere enkle. Alle hytter har køkkenudstyr, køleskab og kogeplader.

 Vi har hytter i varierende størrelser


Ferielejligheder

Vi tilbyder også syv familielejligheder, alle beliggende i hovedbygningen. Lejlighederne har fire senge, tekøkken med køkkenudstyr, køleskab og kogeplader, tv samt badeværelse med brusebad og wc.

Oplevelser

I højsæsonen tilbyder vi aktiviteter for børn, og i restauranten eller i gårdhaven er der underholdning i for hele familien. Poolområdet har to pool, begge opvarmede, den ene er dog en mindre siddepool. På campingen kan I leje cykler, kano, kajak og robåd.

Bare en lille gåtur væk fra campingpladsen kommer man til øen Torkö via en bro. Øen har en skøn natur med stier samt godt fiskeri i havet fra strandene. Og ikke langt fra campingen ligger et andet naturområde, Lindö naturreservat.

I højsæsonen tilbyder vi aktiviteter for børnene


Priser 2020

Priser i højsæsonen:
Autocamper/campingvogn: 330-370 svenske kr. (SEK) pr. nat.
Telt (uden el): 250 SEK pr. nat.
Se alle priser på vores website - se herunder.

Kontakt

Ronneby Havscamping
Tlf.: (0046) 457 301 50
E-mail: info@ronnebyhavscamping.se
Web: www.ronnebyhavscamping.se