Charmerende feriehus i Österlen, Skåne

Maksimér
Kort over sydsverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.53847
Longitude : 14.28177
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Charmerende feriehus i Österlen

I den lille landsby Järrestad, cirka seks kilometer fra Simrishamn, ligger vores charmerende feriehus med en vidunderlig udsigt over Österlen-landskabet fra terrassen. Huset er bygget i 1910 og er for nylig blevet totalrenoveret. Det er en del af et dobbelthus, dvs. med nabo i den anden ende af huset.

Ideelt feriehus til et par

Husets stueplan har fuldt udstyret køkken og et stort gennemgående værelse med spisestue og sofahjørne, som danner en harmonisk enhed, hvor I kan se tv eller hygge jer foran brændeovnen. Huset har gratis Wi-Fi. Køkkenet har bl.a. glas, bestik, service, gryder, mikroovn, køle/fryseskab, opvaskemaskine, komfur og ovn.

En stor terrassedør fører ud til husets bagside, hvorfra der er dejlig udsigt over landskabet.

Husets opholdsstue

Husets opholdsstue

Husets køkken

Husets soveværelse


En ret stejl trappe (der er rækværk på begge sider) fører op til husets førstesal. Her er et stort værelse med en dobbeltseng i den ene ende og et læsehjørne i den anden. Der er også en fransk altan med udsigt til middelalderkirken. I det såkaldte Brygghuset ved siden af huset er der vaskemaskine, hynder til havemøblerne, værktøj m.m.

Huset har et rart flisebadeværelse med bruseniche, håndvask og toilet.

Omgivelserne

Fra huset er der ikke langt til Simrishamn eller Ystad. I nærheden ligger også middelalderborgen Glimmingehus samt Skånes bedst bevarede helleristninger og flere middelalderkirker. Inden for få kilometer kan I nå flere af Sveriges smukkeste strande og adskillige golfbaner af høj kvalitet. Restauranter og caféer konkurrerer med hinanden om at servere den bedste, mest lokalproducerede og økologiske mad. Dette er Österlen! Velkommen hertil!

Priser

1. april – 31. oktober
8.000 svenske kr. (SEK) pr. uge.
14.000 SEK for to uger.
25.000 SEK pr. måned.

1. november – 31. marts
6.000 SEK pr. uge.
10.000 SEK for to uger.
18.000 SEK pr. måned.

Prisen inkluderer sengelinned og håndklæder til to personer, men ikke slutrengøring (rengøringsmidler, støvsuger etc. er i huset). Halvdelen af lejen betales på reservationstidspunktet og refunderes ikke i tilfælde af aflysning; resten af lejen betales to uger før ankomst. Ankomst lørdag efter kl. 15. Afrejse senest lørdag kl. 11.

Kontakt udlejer

Anne Bindslev og Per Sjöblom
Norråkra gård
Tågarpsvägen 62
272 93 Tommarp

Tlf.: (0046) 76 810 3399
E-mail: abindslev0@gmail.com
Web: www.osterlensidyll.se

Udsigten over Österlen fra terrassen